Nyttårsaften


God morgen!

I dag er det endelig nyttår, og jammen med en travel dag for oss alle! Mine planer så langt er at jeg må kjapt innom en tur til Åsane og kjøpe meg noen småting, blant annet strømpebukse og litt av hvert! Tenker jeg tar en tur innom brun og blid om jeg får tid og får litt farge på meg nå i siste liten. Senere ikveld blir det middag med familien og noen gjester så det blir koselig! Alltid kjekt med god steming i huset, med god mat og kjekke folk!

Senere ikveld vet jeg ikke helt hva jeg ender opp med å gjøre, står litt i mellom hva jeg selv vil og kommer til å gjøre! Men feiring med god folkene og mine nære blir det hvert fall! Ser frem til det, og antrekket mitt er fra Nelly, helt hvitt! Så om det holder seg hvitt etter kvelden er jo et evig spørsmål, men jeg skal hvert fall storkose meg og ta det helt ut den siste dagen i året!

 En kjapp sneak peak bilde på antrekket for i kveld!

Nike air max og ny klokke


Heisann,

Idag har det hvert travelt for meg og ikke nok med at det har hvert dritt vær ute også. Har egentlig hvert ute i byen og åsane litt rundt omkring og brukt penger litt her og der. Jeg fikk nemlig lønn i dag og lovte meg selv å ikke bruke mye, men selvsagt endte jeg opp med noen dyre innkjøp. Jeg angrer ikke, ikke i det hele tatt! Men det svir veldig å bruke egne penger som man nettopp har fått og med tanke på at jeg fikk alt for mye i lønn. Det skal jo være januar salg på alt nå snart så jeg burde vente, men de innkjøpene jeg har kjøpt kommer ikke på salg uansett så kan vel trøste meg med det, hehe. Jeg var først innom Tennis og skulle ha med noen sko, det stod mellom nike air, enda et par med reeboks eller new balance! Men jeg fikk akkurat øye på de fineste nike air maxene og heldigvis var det et par igjen i min størrelse! Jeg ble så glad har ventet lenge på dem. Senere i januar kommer de i helt hvite så da skal jeg nok få tak i dem også. Også var jeg på utkikk etter en gullklokke, og da tenkte jeg egentlig på michael kors eller marc by jacobs, men jeg var allerede i Åsane da og der hadde dem ikke de merkene. Jeg fant en annen tilsvarende og mye mer rimmeligere i prisen men så klarte selvsagt hun som jobbet der å friste meg med en vakker gullklokke fra merket Triwa! Den falt jeg helt pladask for, men prisen var jo mye mer enn det jeg hadde beregnet. Men jeg kjøpte nå klokken! Den er helt vantett og alt! Så med andre ord, så er jeg ganske fornøyd!
 


Nike air max fra Tennis // Triwa gull klokke fra Bjørklund

Dagens innkjøp


Hallo!

Idag har hvert en hektisk dag. Begynte med at meg og Kumba forsov oss litt da vi begge skulle på jobb i dag, hun begynte 12 og jeg 14.00, men jeg måtte innom byen for å bytte noen julegaver også få sjekket øret mitt for nå har det seg slik at jeg har fått betennelse fordi det er så mange som har hvert borti, når de har glemt meg eller hva det skulle være! Var ute hin dagen og da kom jeg anig mye rart for å si det sånn. Men det var selvfølgelig stengt, min uflaks altså. Så da gikk jeg rundt i byen en kjapp liten tur innom Urban for å se på salget der. Det var så mye fint jeg ville ha men alt av penger det siste jeg har. Men jeg hadde fått litt av mormor så jeg kjøpte meg en jakke! Ååå den er så stor og god! Ikke litt min type jakke egentlig, jeg er mer en parajumpers longbear, eller en lang inntilsittende kåpe helt ærlig. Mer den klassiske og litt mer elegante stilen men nå for tiden har jeg begynt å like Urban veldig godt! Så denne jakken er virkelig noe helt utenfor min komfor sone om jeg skal klare å sette på dette. Den er stor, lit toversize, mest pågrunn av at de ikke hadde i min størrelse, den er marineblå og hette uten noe som helst pels! Ellers hadde de så mye av sko på salg, blant annet nike air max, reebook, new balance, åå veldig mye hvert fall! Også fikk jeg kjøpt meg et nytt pudder fra Sensai. Har hørt mye bra om det og trengte et nytt da jeg ikke har mer av Bareminerals. Det var ganske dyrt for min del, kostet rundt 600-700 lappen, men men. Ellers gleder meg til lønnen kommer og januar salget! 

Ellers var jeg på jobb, var ganske mange kunder idag som skulle bytte sko. Litt sure kunder kan jeg godt si, haha men jeg så den komme. Så nå har jeg nettopp ryddet rommet mitt noe som var på tide. Det har vært så rotete med både klær overalt og mat fra meg og Kumba. Men nå var det nesten nok så nå måtte jeg bare støvsuge, vaske litt og div. Så nå skal jeg ta frem noe godt å knaske på, smøre meg inn i lotion og se på film. Kjenner det blir litt avslappende å få slappet av litt etter en lang dag og uke!

 


Jakken passer så godt med dongerifarget inntilsittende jeans, en grå litt oversize genser med hvite reebooks! Gleder meg til å bruke mer av denne jakken her!

Dagens outfit


Heisann,

Tro det eller ei så våknet meg og Kumba for noen timer siden, i 1 tiden faktisk. Vi hadde nemlig storkos oss på kvelden/natten der vi snakket i timesvis med musikk, koste oss med pizza og toppet det hele med VS showet 4 om natten. Så lenge og godt sov vi hvert fall. Så med en gang vi våknet så var det vel rett på med klærene for Kumba skulle hjem og hente noen klær og da måtte hun rekke en buss så da ble det noen kjappe oufits bilder før hun løp av gårde til bussen. Så nå i dette skrivende øyeblikket skal jeg snart hjelpe mamma med å rydde litt på kjøkkenet, og deretter rommet mitt. Så senere skal jeg hente kjolen min på posten (om det er åpent) Også deretter videre til byen for å møte kumba der, kanskje vi tar oss en tur innom en cafe og sitter der en liten stund, så vi får se!


Cardigan fra ginatricot // Tskjorte fra bikbok // Skjef fra bikbok // Bukse fra Urban // Klokke fra Casio og smykker fra Ginatricot

Julegleder


Tenkte jeg kunne vise dere litt hva jeg har fått av gaver i år. Fikk mye klær, parfymer hvert fall, og litt kosmetikk osv. Gavene fra mamma hadde jeg selv kjøpt som var blant annet en kjole, 2 genser fra Zara, 4 parfymer og sko som jeg kommer på nå. Ellers visste jeg så og si alt hva jeg fikk av gaver i år. Men det går faktisk helt greit, for jeg fikk det jeg ønsket meg så jeg skal ikke klage. Jeg fikk favoritt parfymen min av min bror som er fra Giorgio Armani, og den lukter så fantastisk godt og frisk! Har siklet etter den en stund og vurdert å kjøpe den selv men den var så dyr, så nå fikk jeg endelig en anledning til å ønske meg parfymen. Fikk også noen såper fra Lush som jeg skal storkose meg med i badekaret. De har så mye gøyt derfra, den ene såpen gjør vannet rosa og gir roseblader når såpen har gått tom. Ellers fikk jeg litt penger så det var litt greit det også!

Jeg fikk meg noen klær jeg må bytte, men heldigvis bytte i størrelsen og ikke i noe annet! Og det var en bukse fra urban, og et skjerf som ikke var helt min type men det var ikke mye som trengte å byttes for å si det sånn! Men jeg er takknemlig for alt uansett.
 


Fikk du noe fint i år som du hadde ønsket deg?

1.Juledag


Heisann,

 Håper alle har hatt en fantastisk julaften! Jeg har hvert fall kost meg med både familien og min beste, Kumba. Vi storkose oss med kjempe god pinnekjøtt og dessert som ble var riskrem! Deretter det samme opplegget, så pakket vi opp gaver! Til slutt ble det kake, kaffe og kjeks senere på kvelden. Kjempe god stemning og det hele toppet hele kvelden med at jeg fikk feire den med min beste jente, kunne ikke ha tenkt meg en bedre måte å feire julaften på. Senere på kvelden da det ble ganske sent så sovnet Kumba, så det ble en tidlig kveld på oss begge to. Og så langt i dag har jeg ikke gjort noe annet enn å spise mer pinnekjøtt, sett på julefilmer på tv og egentlig bare slappet av. Kumba skal overnatte i kveld også så da skal vi spise litt mer pinnekjøtt og se på noen julefilmer og til slutt VS showet!

Kan blogge senere om hva jeg fikk til jul, for fikk veldig mye fint men det var jo fordi jeg selv hadde valgt det ut, haha!


Cardigan lysegrå fra bikbok // Tskjorte fra Urban // Bukse fra Urban

Ansikts produkter


Heisann,

Mange sliter med huden og spesielt nå som det er kaldt ute og huden blir ekstra tørr. Trenger egentlig ikke bare å være nå om vinteren generelt. Mange sliter enten med fet hud eller kviser. Nå har det seg sånn at jeg aldri har hatt noe problemer når det kommer til kviser, jeg er ganske heldig der. Jeg er egentlig ganske dårlig på å ta vare på huden. Jeg bryr meg rett og slett for lite. I løpet av alle årene som har gått har jeg bare brukt vanlig first price ansiktsklut og det er alt. Men dag kommer karma så burde vel begynne å ta vare på huden! I  løpet av dagen kan jeg bli blank i t sonen da jeg har ganske fet hud noe som irriterer meg grenseløst for det ser jo nesten ut som du svetter. Men det er bare på nesen jeg får blank t sone, men da kan det være greit å bruke litt ansiktskremmer over natten som kan hjelpe! Det jeg tenkte å vise og fortelle dere om litt er en rensekrem som er i form av melk, noen andre produkter som jeg har blitt sponset av også noen nattkremmer jeg fikk prøve på fra kicks!


♥. Lancome - ansiktsrens/melk som påføres hver kveld. Renser huden og etterlater myk hud! Kan kjøpes på Kicks, parfymelle osv!
. Produktene er sponset, men dem påføres hver dag uten dem første til venstre som skal påføres maks 1 gang i uken da dette rensemiddel kan fort bli for mye.
. Ren. Nå har jeg ikke prøvd alle kremmene fra ren, men den bakerste bruker jeg når jeg husker på det og det er en nattkrem. Helt ærlig merker jeg ikke noen forskjell men denne kremmen skal vel påføres hver natt så kanskje derfor, hehe!
 
♥ Ellers bruker jeg prøvene fra chanel som er helt fantastiske! De lukter å innmari godt atte jeg ville sikkert bare ha kjøpt dem pågrunn av lukten! Så når jeg får lønn må jeg hamstre meg inn noen produkter fra chanel for dem var mildt sagt fantastiske. Dyre er dem, men det er vel verdt det kan jeg tenke meg.

22. Desember


Heisann,

Fikk desverre ikke blogget i går da det var ganske så travelt for meg. Morningen startet hvert fall med at jeg hadde tatt opp juletreet for mamma, treige meg da det skulle ha hvert gjort for lenge siden men men. Bedre sent enn aldri vel. Ellers har jeg tatt frem litt julepynt i rødt da jeg bestemte i år skal vi ha gull og rødt som tema farge. Ifjord hadde vi sølv og lilla, og ble litt lei med andre ord. Mamma overlater alltid slikt til meg, og jeg storkoser meg. Elsker at jeg er hjemme alene, tar musikken på full guffe, tusler rundt i pysjamasen min og tøfflene mine og tar meg god tid til å gjøre det jeg vil. Så nå har jeg pakket resten av gavene og lagt dem under juletreet. Gleder meg litt nå som det nærmer seg, selvom jeg ikke har noe spesielt julestemning. Men tidlig på julaften kommer Pernille innom meg, også skal vi levere gavene til hverandre og sikkert kose oss med noe godt og se en film eventuelt! Og senere kommer jo familien over også kommer Kumba! Gleder meg veldig til å feire med henne også, blir jo helt nytt å ha noen andre utenom familien over!

Ellers tilbake til gårsdagen, senere til etter middag så fant gjengen ut at vi skulle vorse hos meg da vi skulle ut senere på kvelden. Så da var det enda mer rydding på meg og rett i dusjen! Så kom folkene rundt 7 tiden og vi storkoste oss! Så mye latter og glede på en gang. Deretter gikk vi videre til byen på Ricks. Hele kvelden var ganse grei, det beste med kvelden vil jeg nesten si var vorset, haha! Men litt greit å gå ut noen ganger iblant, for jeg pleier vanligvis aldri å gå ut sånn egentlig ved mindre jeg virkelig føler for det eller om det er noe spesielt som skal skje.


 

 

Lørdags følelse


Hallo!

Nå i dette skrivende øyeblikket ligger jeg i min nye konge seng, bokstavligtalt. Har nemelig hvert ute i fult kjør, blant annet fått kjøpt meg en ny seng! Dumme meg som er så sta valgte å ha den høyeste høyden da jeg ikke trodde på mamma da hun sa det ville bli veldig høyt. Og jammen ble det høyt også, for jeg hadde ikke trodd madrassene var så tykke da det er 2 oppå hverandre også en til oppå igjen. Men jeg er veldig fornøyd, det gjør meg ikke så mye! Er bare veldig uvant med tanke på at jeg har sovet på madrass på gulvet i flere uker, kanskje til og med måneder. Ellers har det hvert full shopping med mamma, litt julehandel og resten av gavene vi hadde igjen. Senere gikk vi innom Horisont og spiste på det nye sushi stedet som har bord som roterer meg ulike varianter av sushi! Det smakte himmelsk, og jeg ble stapp mett! Det var også mye av oreokake og makroner så det spiste jeg også veldig mye av. Greit at jeg også får senter rabatt, så jeg skal nok innom der igjen til uken!

Så nå er jeg ganske sliten og har akkurat laget meg en av mine favoritter, pasta cabonara. Også skal jeg se en film mamma har kjøpt inn så det blir avslappende å få kost seg litt foran tven etter en lang og slitsom dag.

Ny smak av alovera drikken og det er allerede favoritten min! Prøv den ut!

Rouge "In love"


Jeg har lenge slitt med å finne den perfekte leppestiften med farge som passer til alt. Har hatt mine perioder med grusomme farger. Husker før likte jeg veldig godt rosa, og den var ganske knall. Den pleide jeg å bruke også fade den litt utover så det ikke ble så voldsomt med rosa farge. Men det var lenge siden, ellers har jeg funnet ut at jeg kler ganske mørke. Om jeg har lyse farger får det leppene mine til å se enda større ut enn de egentlig er. Og de ser faktisk ut som jeg har botox i hele leppen, det ser så ille ut med lyse farger. Man sier jo ofte at man kler fargen som er på tannkjøttet, og det er faktisk sant. Hvert fall når det kommer til meg. Så jeg fant eller jeg mamma kjøpte seg inn noen leppestifter, som jeg fikk øye på. Og nå har jeg så og si tatt den og bruker den så og si hver dag. Den kan vel kalles for plommerød. Merket er Lancome, og fargen er 202N og heter Rouge, In Love. Den er rett og slett nydelig, jeg bruker den til alle anledninger som dukker opp! Hverdagene pleier jeg å bruke litt da jeg fader det ut med leppomade så den ikke blir så sterk i fargen. Om jeg skal ut eller noe spesielt da bruker den bare rett som den er, da får jeg den fine plommefargen.

Fargen blir selvsagt litt forskjellig på hver sin leppe da ikke alle har lik farge på leppene heller! Men denne passet hvert fall meg utmerket godt! Kan kjøpes på Kicks, parfymelle osv. 


Last touch up


Nå har jeg nettopp ryddet rommet, hevet enda mer klær som jeg skal gi vekk! Jeg har funnet ut at jeg har en trang med å gi vekk klær hele tiden, vet ikke helt hvorfor. Men jeg kjøper så mye, og tenker det er mye bedre å gi dem vekk til folk som trenger og vil ha dem enn at jeg bare lar dem ligge i skapet, selvom jeg har brukt tid og penger på dem. Men uansett så det ble noen poser der, også har jeg pakket inn resten av mine gaver som jeg skal gi vekk! Eneste som gjennstår er til min halvbror, men det fikser jeg senere da jeg ikke skal innom før etter jul uansett. Så nå er jeg med andre ord ganske blakk, ikke en eneste øre igjen fra lønnen i desember. Men, jeg kan med hånden på hjerte si at at det var verdt det. Hvert eneste øre. Jeg har brukt litt mer tid og energi, og penger selvagt på gavene til familien min! Håper virkelig dem blir glad for det.

Ellers holder vi på å rydde en del i huset nå, så denne helgen går vel egentlig til å rydde huset klart og slappe av i mellom tiden. Nå har jeg fri denne helgen så jeg tenker jeg skal sitte inne i godsengen med mye god mat og se på serier. Har ikke hatt noe særlig god tid til det, og allerede nå frister tanken å bare slappe helt av! Er så mye tanker og mye ting og tang som foregår akkurat nå for øyeblikket at jeg blir helt utslitt. Heldigvis har vi ferie!Pink Lingerie


Er det noe som alltid er litt stas å kjøpe er det undertøy! Jeg er egentlig mildt sagt den kjedelige personen som alltid velger i samme farge. Men det er egentlig fordi vi ikke ha så mye fint utvalg her i Norge, eller rettere sagt Bergen etter min mening. Om vi hadde hatt Victorias Secret hadde det hvert noe annet, virkelig. De har alt fra a til å. Men nå er det jo det slik at vi ikke har VS her i Bergen så jeg får nøye meg med det vi har. Jeg får alltid for svart undertøy, og alltid blonder. Jeg må ha blonder på, det er så fint og feminint. Om jeg skal ha farger har jeg i såfall mørke, som kongeblå eller en dypere blå farge. Ellers har jeg hvitt, men det er bare når jeg skal gå med lyse skjorter eller kjoler. Når det kommer til underdel, liker jeg veldig godt hipstere med blonder!  Men nå har jeg hvert fall kjøpt meg en lyserosa bh og underdel. Jeg lurer virkelig på om jeg får brukt dem egentlig. Men grunnen til jeg faktisk kjøpte meg det var vel fordi jeg har en del fine, virkelig fine (!!!) Victorias secret underdeler jeg ikke har fått brukt enda, så det passet kjempe bra til! Kjøpte alt fra Cubus, er faktisk en av de få stedene som har min størrelse!

Ellers kjøpte jeg med verdens fineste sko fra jobben. Heldige meg, som var med å sette dem ut i butikken da de er helt nye! Vi ha nemlig begynt med vår kolleksjon, og de var virkelig noe for seg selv. Har dem i svarte med litt shimmer/glitter i og, og de er vi helt utsolgt for. Gleder meg veldig til vår/sommer da det er lyst og fint ute, solbrune bein i en så fin og fantastisk farge! Jeg lovet meg selv å ikke kjøpe så mye mer sko nå, men om jeg hadde latt vær så hadde jeg angret. Skoene er fra Vagabond, og er lyserosa med hint av glitter og mønstere er slags blomster som er inni stoffet.

 


Skal ha meg disse skoene i hvite også! 

Ny piercing


Heisann,

Så gøy og spontan som jeg er, tok jeg piercing  igår! Tragus piercing, som er i øret men, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det! Men jeg har hvert fall hørt mye om at det skulle være den vondeste piercingen man kunne ta blant annet. Men jeg har hatt navlepiercing, og har tungepiercing og jeg syntes ikke den var så vond som jeg hadde trodd. Er litt småvondt nå i ettertid, men jeg er kjempe fornøyd! Fikk plutselig lyst på det, og følte for å ta det igår da jeg gikk rundt omkring i byen. 

Det eneste dumme er at jeg ikke får plass til den ene øreproppen min da det enda er litt vondt, så jeg må gå rundt med musikk i et øre noe som egentlig er ganske krise for meg. Er helt avhengi av musikk når jeg går ut fra huset, så nå holder jeg nesten den ene øreproppen i øret bare for at den skal holde seg der. Men dette vil da gå over etter hvert, er bare de første dagene jeg er litt hoven.
 

Hva syntes du? Og har du noen piericinger?

Min nye veske


Heisann! Tenkte jeg kunne vise frem min fine nye veske som jeg fikk kjøpt i helgen på Zara. Ganske billig i prisen for å være så fin og tenkte det var et kupp! Jeg hadde egentlig planer med å kjøpe Michael Kors veske, men jeg har en dum vane ved å legge for mye ting i vesken som veier litt og dermed fører det til at jeg ødelegger vesken, så jeg velger å ikke innvistere alt for mye i veske, hvert fall ikke nå. 

Vesken er ganske stor, for plass til en del! Det som var meningen var at jeg skulle få plass til macbooken min som er 13 tommers. I denne vesken får jeg plass til både mac, og blader i den andre siden. Også er det andre små lommer på innsiden. Det er som er greit med vesken er at jeg kan holde den på hånden eller ha den på skulderen. Ellers er vesken i svart og gull, passer meg midt i blinken!

  Hva som befinner seg i min veske for øyeblikket : Macbook air, lader til både pc og Iphone. Notatbok og penal. Håndkrem, parfyme, leppekrem, concelear, tyggis. Lue og hansker. Ofte har jeg nøtter eller nutrilettbar i tilfelle jeg blir litt småsulten. Ellers har jeg alltid med meg et blad liggende i vesken. 


Tilbake til hverdagene


God morgen! Det er mandag, og starten på en helt ny uke, den siste i Desember. Har veldig mye å gjøre, har 3 prøver blant annet en mattetentamen. Også i tillegg til at jeg skal jobbe så bli knapt tid til venner for å si det sånn noe som er trist, da desember måned er så koselig med all snøen, julesteminngen, juleshoppingen osv som jeg elsker å gjøre med venner! Men nå blir det mer stressende, og jeg kjøper julegaver i full fart på veien hjem eller til jobb ? og i tillegg til at jeg ikke har noe som helst julestemning enda.

Uansett, nå har jeg nettopp laget frokost til meg og Kumba, pannekaker igjen ja med kaffe og andre div. Etter det skal jeg innom Åsane på posten for å hente en lue jeg har bestilt, som egentlig kom i helgen. Deretter litt andre ærender, også rett på jobb! Så det er dagen min for i dag. Legger ut de siste bildene fra Oslo!
 
Kåpe fra Mango // Cardigan fra Monki // Kjole fra Zara // Sko fra h&m // Veske fra Zara

Siste dag i Oslo


Heisann! Fikk desverre ikke blogget noe særlig igår, var ute så og si hele dagen og var ganske så opptatt hele kvelden! Dagen igår startet med at jeg våknet rundt 10 tiden, også gikk jeg ut for å kjøpe noen sko til Kumba på Monki, også kjøpe jeg meg en Kaffe latte til meg og en kaffe til henne. Deretter gjorde vi oss klar og var klar for en ny runde med shopping! Var litt rundt omkring, satt oss på kaffebrenneriet en liten stund og gikk videre til andre butikker! Var en fryd å gå innom Louis vutton, michael kors osv, elsker merkene deres! Og sist men ikke minst, Mulberry. Var en ganske lang og koselig dag. På kvelden skulle egentlig jeg reservere et bord til meg og Kumba på kvelden slik at vi kunne kose oss god mat og et glass vin. Men vi kom aldri så langt, det var kø på fridays og vi bestemte oss bare for å dra hjem og gjøre oss klar og deretter ta det som det kommer. Vi kom oss ikke ut før i 12-1 tiden på kvelden og da skulle Kumba til en også møtte vi på Even. Meg og even fulgte Kumba til busstoppet fordi hun skulle til nittendal (?) Deretter gikk vi hjem igjen! 

Så nå i dette skrivende øyeblikket burde jeg egentlig pakke ferdig da vi skal sjekke ut 12! Men vi drar ikke før senere ikveld da flyet vårt går rundt halv 10 tiden på kvelden. 
 

En helg i Oslo


Heisann! Har desverre ikke fått blogget før nå da vi har hvert på fult kjør i hele dag. Tok flyet i 8 tiden på morgen noe som var så vidt faktisk. Meg og kumba ble ropt opp på flyplassen, haha det var ganske flaut. Alle stirret! Men vi rakk heldigvis flyet, så klart. Deretter da vi var kommet frem til Oslo sentrum sjekket vi inn på hotellet, som lå rett ved Karl Johan. Passer meg utmerket, har waynes coffie rett nedenfor også. 

Uansett så har vi shoppet en del, hvert fall jeg. Jeg har virkelig gått helt behersk i dag. Kjøpte vel mest på Zara, finner alltid noe! Og når jeg først er i shoppinghumør så går det helt vilt for seg. Ellers spiste vi på en koselig crepes resturant som kalles for creperiet de maria tror jeg det var. God frokost med andre ord! Ellers var vi egentlig bare innom Karl Johan, Glassmagasinet, Oslo city og rundt omkring. Så nå er jeg komme tilbake til hotellrommet igjen. Er så trøtt i beina at vi må rett og slett slappe av litt før vi går ut igjen. Vi våknet så tidlig i dag at vi føler det er langt ut på kvelden! Jeg trodde klokken var rundt 9 tiden isted, men så var klokken faktisk bare 5. Men jaja, har hvert fall fått veldig mye ut av dagen!Ville bare innom og si hei til dere, så blogges vi senere! da blir det outfitsbilder og innkjøp!

Ny kolleksjon fra Mango


Heisann! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra senteret. Mango har nemlig fått en ny kolleksjon og da klarte jeg bare ikke å holde meg unna. Nå har det seg slikt at jeg reiser til Oslo imorgen og alle pengene skulle egentlig spares til da, men jeg klarte virkelig ikke å motstå! Det var så mye fint. Jeg ble helt frelst av et av klesplaggene jeg prøvde som var en onepice. Den var så elegant og stilig! Inntillsittende, men samtidig løs. Helt svart og med utringing. Åå den var helt nydelig, passer perfekt med en clutch veske, og noen gullarmbånd og et enkelt gull sminke med svarte lave pumps. Så den fikk jeg fatt i min størrelse, heldigvis! Også kjøpe jeg med en nydelig kongeblå bluse der det hang et enkelt sølv smykket i blusen. På toppen av alt kjøpte jeg meg også en nydelig svart kåpe. Enkel og inntilsittende. Også kjøpte jeg meg noen skinnhansker derfra også i samme slengen!

Mango er virkelig favoritt butikken min. Så elengant og klassisk stil, de har så mye fint! En vakker dag skal jeg hamstre inn mye av klær og andre div derfra, og få ryddet litt i skapet mitt. Har gitt vekk en del klær så merker at det er litt tomt i skapet for øyeblikket, men jeg har tydelivis ikke et problem med å fylle det opp, hehe!

Ellers kjøpte jeg meg noen gullarmbånd og mye gullringer! Syntes det er så fint når man har en stor gullklokke med svarte negler! Det er faktisk kjempe fint sammen, og jeg har litt dilla for gull for øyeblikket. Gull ser så elegant ut syntes jeg, og det gir farge på antrekket, spesielt om jeg bare har et svart antrekk på meg noe som ofte skjer.


Ny vinterjakke fra Kouture


Hallo! Fikk desverre ikke blogget igår da jeg var ute hele igår og kom ikke hjem før 9 tiden på kvelden. Det var faktisk storm da, så jeg var klissvåt da jeg kom hjem hvert fall. Men uansett, så har det seg sånn at jeg har solgt min kjære parajumpers longbear som jeg er så svært glad i! Favoritten min, og har hatt den i 2 år. Men jeg trengte noe nytt og ville ha en kort jakke så jeg solgte pjs. Kan godt hende jeg ender opp med å kjøpe meg en senere, om jeg angrer veldig. Men jeg kjøpte meg hvertfall en ny vinterjakke!

Jeg var nemlig innom Kouture på kløverhuset, noe jeg hadde helt glemt vi hadde fått her i Bergen, lykke! Det var kjempe fint der inne, mye fint! Spesielt av kjoler, åå gud så mye fint! Men prisen er ganske så dyr. Men jeg har begynt å kjøpe få ting, men dyre. Før kjøpt jeg alt mulig i hytt og pine, til og med i den verste kvaliteten som fantes.
 


En liten sneak a peak innlegg, da jeg ikke fikk tatt noen bilder ute!

Jakke // Kouture 5999,- 

Vegabond boots


I det siste har jeg oppdaget et fantastisk skomerke! Jeg har blitt helt frelst holdt jeg på å si! Vi har merket på jobben så klart, og jeg finner så mange fine sko i det merket! Kan nesten med hånde på hjerte si at alle skoene innenfor dette merket er fantastiske! Til og med for herrer! Jeg fant hvert fall et par sko fra Vegabond som jeg absolutt måtte ha med meg hjem! De er så fine og er helt inntilsittende noe jeg syntes er fint når man f.eks har en svart inntilsittende bukse! Da går det nest ei ett. Jeg trengte nemmelig noen sko med litt heler på, og spesielt før til Oslo da jeg vet jeg hadde tatt med meg noen gamle par, som er forferdelige å gå med. Jeg blir sliten av å gå med dem lenge og begynner å bli helt svak i beina på slutten av dagen. Så nå tenkte jeg at jeg skulle innvistere noen penger i noen skikkelig sko! Det stod mellom dem og noen ecco sko, som egentlig er nydelige! Har siklet over dem så lenge, men jeg tror jeg venter med dem. For jeg vet innerst inne jeg kommer til å bli sliten i beina på kvelden og ender opp med å gå uten sko. 

Så jeg vil virkelig anbefale dette merke til dere! Dere finner så mange fine sko innenfor dette merket! Jeg har et til par sko i merket Vegabond, ligner veldig mye på dem nyeste nike roshe skoene, helt samme modell holdt jeg på å si men fasong! Og i dem har vi i ulike farger også, får inn flere til våren!
Sko // Vegabond 999,-

Mine juleønsker


Det er så mye jeg har lyst på! Virkelig, og pengene brenner i lommen. Jeg kjøpte meg nettopp lue på nettet, slike med pelsdotter på toppen! Ååå de er så fine. Jeg hater luer generelt, men syntes disse luene er et finere alternativ enn dem vanlige så det kan jeg gå for. Uansett har jeg gått i gjennom hva jeg ønsker meg og hva jeg kommer til å kjøpe mest sannsynligvis, haha. 

 ♥ En ny vinter jakke
- Da jeg egentlig har en parajumper og en annen som jeg er veldig fornøyd med .. men jeg føler jeg trenger en til. Har veldig lyst på den korte versjonen av parajumpers, syntes den er så fin! Og jeg trenger en kort vinterjakke også da longbear er ganske lang. 

 ♥ En kåpe- Jeg har syntes Zara har veldig mange fine kåper, og trenger en til fine annledninger! Som selskap, eller ut på byen en tur! Så det trenger jeg, og tenker jeg finner meg en i Oslo så dette er noe jeg desidert kommer til å kjøpe selv!

 ♥ Krøll tang
- Jeg krøller håret en del da jeg syntes det ser så fint ut og jeg slipper liksom å krølle det hver dag, for om jeg krøller meg på en mandag f.eksempel så varer det faktisk ut hele uken! Så det er greit for meg, da jeg ikke orker å bruke noe særlig tid på håret om morningen og da lønner det seg for meg at jeg har krøller da det ser mye bedre ut, etter min mening! Så da ønsker jeg meg en krølltang fra GHD.

 ♥ Nike air max 
- Ååå guud så lenge jeg har sikklet etter disse skoene, jeg forguder dem! Og jeg skulle egentlig finne dem i London, men tålmodigheten min renner snart ut så jeg skal prøve å finne de i Oslo da de er utsolgt her i Bergen. Andre alternativer, så kan jeg godt tenke meg Reeboks eller New balance 996, dem nyeste i hvite! ååå så fine!!


  ♥ Uggs votter
- Uggs votter er greit å ha tenker jeg, jeg fryser Alltid ute når det er så kaldt som det er nå, og jeg har aldri med hansker ut for en eller annen grunn. Men jeg tenker om jeg først skal ha votter. som er gode og varme vil jeg ha Uggs votter!

 ♥ Michael kors klokke
- Jeg har en Michael kors klokke i sølv, men ønsker meg en i gull! har plutselig fått litt dilla på gull i det siste, så jeg trenger en michael kors da cassio blir for hverdagsfull etter min mening. Og jeg liker veldig godt store klokker!  


Hva ønsker du deg til jul?

Innredning av soverom


I dette skrivende øyeblikket tar jeg men en liten pause fra innredning av soverom! Ååå er så gøyt å innrede! Desverre gikk det mer penger til dette enn jeg hadde trodd, og helt utrolig hvor mye penger som har forsvinnet siden lønningsdagen. Er veldig deprimerende egentlig men megn, alt koster jo penger! Som sagt er temaet svart og ganske svart, så det eneste som gjennstår er fargen på veggen, litt flere puter, bytte ut borde og tvbordet med svarte/mørkebrune. Så det kommer seg, men jeg tar litt og litt! 

Kjøpte blant annet flere rammer, julepynt og dekrasjoner, julekranse, mini juletre, potte, klokke, lampe, teppe osv. Og kjøpte meg et par sko på jobben også! De er så fine at jeg må legge ut et innlegg om dem senere! Men hvert fall alt er ikke helt på plass, men det kommer seg!

Før hadde jeg det veldig lyst, nesten alt hvitt og lite farger! Det er mye jeg syntes er fint, sånn typiske kremmerhus ting er veldig koselig men ikke meg i det hele tatt. Jeg er en veldig moderne type person, som vil ha det mest ekslusivt, og da snakker jeg om kryller overalt, krystall lampe, ting i sølv og stål generelt, alt skal liksom se nytt og dyrt ut! Det er min type stil, og jeg elsker det rett og slett!


Hva syntes du? Og hva liker du best?

Søndags morgen


God morgen til dere! Nå har jeg akkurat laget klar søndags frokosten til meg og Kumba. Tok inn noen rundstykker i ovnen, stekte speileegg og lagde kaffe til oss! Har faktisk begynt å drikke kaffe for tiden og det er stort for å være meg, for jeg pleide å hate kaffesmaken. Men nå går det fint, bare en stor liten dose med melk så klarer jeg meg, hehe. Jeg lager alltid frokost til meg og Kumba, det er så koselig! For vi begge sitter oss ned med borde og storkoser oss med den gode maten! Bra start på dagen for min del. 

Så det har det seg slikt at jeg glemte at jeg skulle jobbe i dag, haha så forandringer i planene. Jeg skal heldigvisi ikke jobbe lenge, men spørs om det er mange folk. Så i 3 tiden skal jeg jobbe, også får jeg se om meg og kristin får gått kjapt innom IKEA etterpå med tanke på at dem stenger ganske tidlig de også! Min helg videre


Heisann! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra senteret, gud så mange folk. Hadde helt glemt hvor vanvittig mange folk som handler på lørdager så stod i kø overalt. Kjøpe meg ikke noe spesielt utenom et slags yugurth beger som gjør at man kan ha crusli og musli på toppen med seg. Ellers kjøpte jeg bare mat til ikveld, da jeg skal spise sammen med Kumba i dag også! Kjøp inn vin, biff, bakt potet, championg, mais og hvitløkssmør selvsagt! Ååå elsker mat! Og er så koselig det å tilberede god mat med de nærmeste, et glass vin til og bare ha en avslappende og rolig kveld der vi snakker ut om alt! Også ender vi sikkert opp med å se en film på slutten av kvelden!

Ellers imorgen, tenker jeg at meg og kumba drar på IKEA for å møte kristin, spiser frokost der og deretter går rundt og kikker! Nå har jo jeg muligheten til å kjøpe litt mer ting og tang til rommet! Også skal jeg se på seng, noe jeg har ventet lenge på så da går vel hele søndagen til dette. Føler jeg har noe lekser eller innleveringen jeg burde 
gjøre (?) Men men, jeg har helg og den skal jeg utnytte på det fulleste!
Hadde planer om å ta noen antreks bilder i dag ute, men så regnet det plutselig veldig mye! Min flaks det der altså

Oslo tur med jenten


God morgen, eller det blir vel god formiddag! Nå har det seg sånn, at jeg har nettopp bestilt meg tur til Oslo med jenten min! Vi har snakket mye om at vi vil reise vekk, og det skulle egentlig bli London! Men jeg tenker å ta det igjen til Januar da det er salg og gjerne billigere. Føler jeg bare må komme meg vekk, har ikke noe å si om det er til Oslo eller til Berlin for all del, bare komme meg vekk! Så ser frem til dette. Våknet i dag ganske tidlig da Kumba skulle på jobb i 12 tiden, så det første jeg gjorde var å bestille billetter til Oslo med fly og hotell for å kunne overaske henne, og deretter lagde jeg pannekaker til frokost! Ganske så bra start for meg på dagen vil jeg si! I dette skrivende øyeblikket er jeg så glad! Ååå blir greit å komme seg litt vekk! 

Vi reiser den 12-14 desember, da jeg endelig har fått fri fra jobben! Fant heldigvis et hotell mitt i byen, samme som sist så det passer oss midt i blinken! Kommer der ganske tidlig på fredagen og drar på kvelden på søndagen. Jeg vet hvert fall at jeg skal shoppe som en gud, hvert fall nå som jeg har fått lønn! Så jeg må bare holde meg til da, men 1 uke klarer jeg. Ellers skal vi spise litt, ta oss et glass vin osv! Nei vi finner alltid på noe så ser frem til det! 

Men nå skal jeg en liten tur med mamma på senteret! Skal ta ut penger, se meg litt rundt omkring! Kanskje jeg ender opp med å komme hjem med noen innkjøp, skulle ikke ha forundret meg!


♥ Anbefaling av parfymer


Tenkte jeg kunne anbefale dere to ufattelig gode parfymer. Tror det er mine favoritter, og det er så synd at jeg er tom for dem begge! Jeg har en del parfymer, vil tro jeg er en samler rett og slett. Har kanskje rundt 12, og bruker alltid en i en periode og deretter bytter jeg. Jeg har ikke en fast som jeg bruker hele tiden, for da blir jeg så lei. Men jeg har to aboslutte favoritter, og begge to er fra merke Boss. Jeg elsker dem, og jeg blir som oftest veldig fort lei så det sier seg selv. Fikk en av dem i julegave så den gaven traff jo midt i blinken, og kjøpe en rett etter. Så jeg tror jeg må ønske meg dem til julegave noe jeg virkelig trenger og ønsker å ha!

Litt usikker på pris, men vil tro dem koster rundt 600-700,- og kan vel kjøpes på Kicks, Parfymelle, Cubus på sunt blant annet! Så dem er virkelig verdt å prøve ut, for de lukter himmelsk på hver sin måte!  ♥ Anbefaler dere å prøve dem ut!Hvilken parfyme bruker du?

Bildeveggen min


Som sagt, holder jeg på å innrede rommet mitt, og byttet tema på soverommet når vi var på IKEA. Haha, jeg klarer aldri å bestemme meg og det er faktisk helt utrolig hvor kort tid det går fra jeg begynner på noe nytt og dermed bytter noen dager etterpå. Men meg og Kristin så på et soverom på ikea som var ganske fint innredet og jeg ble egentlig helt forelsket. Typisk "min stil" som Kristin liker å kalle det. Det er bare mørke farger som svart, mørkeblå, mørke grå osv. Det var så fint, ble helt frelst etter jeg så det rommet så da bestemte jeg meg for å gjøre det samme. Men gud så mye jeg på bytte ut av møbler jeg allerede har. Fra å gå fra hvit til svart er en stor prosses, og sist men ikke minst dyrt! Jeg har hvit sofa, hvitt bord, hvit tv benk, lamper, lys, speil osv. Så jeg må finne på en lur måte, men tar det litt som det kommer. Den største utfordringen blir vel det å male rommet svart eller mørkegrått, men kjenner jeg meg selv rett fikser jeg det i løpet av uken! Utålmodige meg, hehe. 

Men nå har jeg hvert fall fått bildeveggen noen lunde på plass, har fått printet ut bildene jeg har valgt å henge på veggen, ble ingen andre en selveste Adriana Lima, Rosie huntington, Cara Delevigne og Megan fox. Personen jeg beundrer meg må vel desidert være Adriana, og jeg syntes det ble kjempe fint med bildene på veggen da de alle er i svart hvitt! Så da er det på plass!


Hva syntes dere?

Pull & Bear veske og Mulberry lommebok


Heisann! Tenke å legge ut et kjapt innlegg før jeg løper ut døren og drar på jobb! Jeg ville visere dere min favoritt veske og lommebok. Jeg er veldig glad i dem begge to, de passer til alt av antrekk jeg måtte ønske å bruke! De begge to er svart med hint av gull detaljer. Vesken kjøpte jeg i Pull & Bear butikken i Rhodos i år, noe som jeg er veldig glad for! Kjempe billig var den, og jeg fikk akkurat tatt tak i vesken før dem ble utsolgt, heldige meg. Tror jeg betalte rundt 200 kr? Noe sånt hvert fall. Den er liten men romslig, da den kan brettes ut. Den passer til alt, hverdags og til og med til pynt.

Så har vi lommeboken min, som kostet meg rundt 3000,- noe som egentlig igrunn er veldig dyrt men den var absolutt verdt det! Mamma som betalte, så skal ikke klage og er veldig takknemlig for den! Den kan man få kjøpt på vincii blant annet, kommer ikke på noen andre steder. Kanskje høyer muligens.

 

Veske fra Pull&Bear // Lommebok fra Vincii

Ut å spise i kveld


Heisann, som jeg nevnte tidligere så skal jeg snart ut for å feire jenten min! I det siste har jeg hvert en del ute og spist og kost meg med ute med venner! Syntes det er veldig avslappende og koselig. Jeg får god mat, med litt vin, der jeg får snakket ut med vennene min der både glede og latter kommer frem! Så jeg klager ikke! Tror planen er kun å spise på Jacob All, og deretter er det rett hjem igjen. Tanken er vel å se på noen episoder frustrerte fruer før jeg tar av kvelden, tror neppe jeg får blogget noe mer i dag.

Jeg hadde tenkt å pynte meg litt ekstra i dag, siden jeg vet at Kumba forventer at vi enten skal ha kjole eller fin topp på oss, men jeg pynter meg nesten aldri så og si. Jeg er mer den typen som heller fikser håret og liker det ganske avslappet. Det skal mye til for at jeg går med kjole på spesielle annledninger for å si det sånn, haha! Men tok på meg heller en helt vanlig svart bluse og piffer det kanskje opp med et stort smykke om jeg finner noen frem, har ikke noe system for tiden på hvor tingene mine ligger hen!
 

Christmas dress


Nå har jeg sett litt på ulike kjoler jeg kan kjøpe inn til både julaften og nyttår men jeg finner ikke noen som jeg liker. Har sett på en del, og mange av dem er greie men ingen jeg virkelig vil ha. Og tenker det er på tide at jeg snart begynner å bestille om jeg skal finne en i min størrelse også slippe det å vente lenge på kjolene i tilfelle jeg ikke blir fornøyd! Ifjord tror jeg, eller året før det igjen hadde jeg hvert fall en svart paljett kjole som har åpen rygg.  Den er kjempe fin og klør ikke så mye som jeg hadde trodd den skulle. Så om jeg ikke finner noe og det er absolutt krise kommer jeg kanskje til å bruke den kjolen. Paljetter og glitter er jo absolutt fint på julaften og nyttår føler jeg! 

Kjolen jeg har har paljetter på hele kjolen, og armene går til albuen. Tydelig åpen rygg bak med silkestoff som første i lag i kjole som gjør at kjolen ikke klør innvendig. Tror kjolen kostet 599,- og er fra Nelly.com!


Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Mitt navn er Sofie, 19 år gammel. Jeg blogger om alt fra hverdagen min, mine interesser og hva annet jeg måtte ønske å blogge om.

For kontakt:
sofelil@hotmail.comhits