Siste nytt


Heisann, nå har jeg nettopp kommet hjem! har desverre ikke fått tid til å blogge noe særlig siden fredag da jeg har vært på jobb. Jeg begynte ganske tidlig i dag, og kom ikke hjem før 7 tiden. Og da måtte jeg kjappe meg med å bytte noen klær, fikse meg litt før alexander hentet meg. Vi skulle nemlig spiste ute på byen i dag! Det var kjempe koselig, vi drev og kjørte litt rundt omkring i byen da det var fult overalt. Så vi endte opp på pastasentralen. Det var kjempe god mat, jeg spiste lasagne! Så god og mett ble jeg hvert fall. Etter det hentet vi susanne, og nå kom jeg som sagt nettopp hjem. Så her sitter jeg i dette skrivende øyeblikket på rommet mitt, mens susanne og alexander er ute å kjører noen folk. Har så vidt fått noe tid til å være hjemme, så det var godt å komme hjem! Tenker vi tar oss en rolig kveld med noe godt å spise, mens vi ser en film! Ååå slike kvelder som dette er så avslappende og koselige. Tenke jeg kunne blogge om noe mer spennende imorgen, enten jeg får lagd en video blant annet! For da skal jeg få besøk av Kristin og Elisabeth, og da er det lettere for meg å film osv da jeg kan få hjelp, så bare til å følge med videre!

For noen dager siden fikk jeg meg hjem et par med Bearpaw.Tanten min var så god og hadde gitt dem til meg da dem ikke passet for henne. Det er et annet alternativ til Uggs. Men jeg liker Bearpaw mye bedre, da de er mer inntilsittende og litt mer "slim" i motsettning til uggs. Og litt rimeligere i prisen selvsagt. Har dem høye, så var litt kjekt å få dem i lave! Mange som ikke liker uggs, men dem er faktisk helt fantastiske gode å ha på seg ute i kulden! Og for min del, er det alt som teller.
 Hva syntes dere?

Havrepannekaker toppet med jordbær!


Nå har jeg nettopp laget med to porsjoner med havrepannekaker, toppet med sukkerfri jordbær syltetøy, cottage cheese, bitte litt kanel med jordbær på toppen! Kjenner jeg ganske så mett nå, kanskje jeg til og med lagde for mye, hehe. Tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere da det greit med havrepannekaker iblant, spesielt om man skal spise et sult alternativ av pannekaker, og i tillegg vil bli godt og mett! Det ble hvert fall jeg. 

Det du trenger er: Skummet melk, 2 egg, havregryn og kanel! Det er alt. Jeg følger egentlig aldri en fast oppskrift jeg bare går etter hvordan jeg vil ha røren. Så her er det fritt frem, mest etter smag og behag. Alt røres sammen og klar for å bli stekt! Deretter påfører jeg syltetøy på den ene havrepannekaken, deretter legger jeg den siste oppå der igjen. Der påfører jeg et til lag med syltetøy, cottage cheese, litt kanel og topper alt med jordbær jeg da har kuttet opp. Og Voila! Der har du et perfekt frokostmåltid! Man kan jo også tilføre andre indigrienser som sukring for å få dem litt mer søte, eller banan for den slags skyld. Men man bestemmer alt selv!
 


Ååå så ikke det godt ut? Prøv det ut!

Michael Kors


♥ Åå michael kors klokker er noe av det fineste jeg vet om. Er helt forelsket, og ikke bare i klokkene men veskene også for all del. Det er så mye fint, synd jeg ikke kan få alt, hehe. For to år siden tror jeg, da var jeg i syden med mamma i Chania. Der fikk jeg kjøpt med en Michael Korsk klokke som jeg hadde siklet etter gjennom hele turen og kjøpte klokken siste dagen. Jeg var kjempe fornøyd og er forsatt fornøyd! Det enester dumme er at jeg ikke har fått gått til en klokkebutikk/smykkebutikk å strammet den inn så den er for stor nå, men jeg bruker den fordi om. Ser litt dum da den ikke "passer" helt og sklir litt lang ned på hånden men men, en dag der jeg har god tid skal jeg nok få fikset det. Husker ikke helt hva modellen min heter, men den kostet meg hvert fall 3499,-. Tror jeg skal få kjøpe meg en til i fargen gull om ikke så lenge, så vi får se. 

Vanligvis bruker jeg ikke klokker og har aldri likt det egentlig men det kan være ganske fint til visse antrekk og det kan på en måte være toppen over i'en om jeg ikke ønsker å ha på meg noe smykke eller armbånd så kan man gjerne pynte dagens antrekk med en fin klokke. Jeg har to andre klokker jeg også er veldig glad i, casio i gull og Daniel Wellington. Det er dem jeg bruker til vanlig, så litt usikker på om jeg trenger en til klokke, hehe.Trening og sunt kosthold


Hallo! Det har seg slik at vi nemlig har nettopp kjøpt oss en tredemølle akkurat i dette skrivende øyeblikket! Noe som er ganske greit da jeg har sluttet å trene. Jeg har ikke trent skikkelig på ca. 6 måneder ? Ja så lenge siden. Tilbake i den tiden var jeg egentlig ganske flink og hadde et ganske bra og sunt kosthold! Jeg bor rett ved siden av Stamina Hot noe som er veldig greit for meg da det var 5-10 min å gå ned. Selve opplegget var ganske grei. Jeg trente som oftest etter skoletiden som var rundt 4 tiden og de dagene jeg ikke gikk etter skolen gikk jeg heller ned å trente på kvelden som var rundt 8-9 tiden. Det var litt mer avslappende det da det ikke var så mange folk rundt den tiden. Jeg hadde perioder der jeg var godtesyk og trengte virkelig noe usunt men jeg klarte å kommer over den fasen da jeg hadde et strengt kosthold i en liten stund og deretter ble jeg på en måte vant med det nye kostholdet. Jeg spiste ofte havrepannekaker til frokost før skolen, lagde meg niset som ofte inneholdte fruksalat med kesam eller salat blant annet. Og kuttet ut all brød og spiste heller knekkebrød/rugsbrød. Og jeg merket det at kostholdet var viktig å holde styr på da jeg trente styrke noe som krever at jeg også har mye energi og får den næringen jeg trenger. Jeg husker da jeg var på mitt beste og var så kry over at jeg hadde klart meg så bra når det kommer til knebøy, og endelig maxet 90kg! Åå da var jeg vel på mitt beste. Men så kom skolearbeide inn og jeg dabbet litt av.

Men det sunnekostholdet holdt litt igjen og jeg er alltid litt sunn i blant. Men jeg begynte å få mindre tid til skolearbeide så jeg kuttet litt av treningen ut og prioterte skolen mer og det å få tid til å være med vennene mine. Det var også en periode for ikke så alt for lenge siden der jeg hadde kraftig infeksjon i halsen som førte til infejskon i tannkjøttet og mye annet, og det gjorde at jeg ikke klarte å spise fordi tannkjøttet var alt for hovent til at jeg kunne ta munnen igjen. Da hadde jeg null energi til noe som helst og gikk ned en del i vekt. Jeg, personlig merket ikke noe forskjell men da jeg så meg selv på vekten var det litt av en endring. Så jeg bruke ukene etter på å spise så mye og alt jeg ville! Etter det igjen var jeg på en måte fin i formen igjen. Men også kommer jo det penger i bildet da jeg ikke hadde råd til å betale en viss sum for treningen hver måned, så det førte til at jeg sluttet. Men det nærmte seg sommer så jeg brukte det fine været på å jogge ute blant annet. Men jeg har aldri vært noe fan av å løpe ute da kondiss trening ikke er noe for meg. Så helt siden da har jeg ikke fått trent og kjenner at jeg savner den følelsen av å gjøre en god innsats i noe og virkelig kjenne det etterpå. Det at jeg har klart å mestre noe, yte energien min og føle meg sliten med samtidig avslappet etterpå. Ååå, hadde vært greit å få trent igjen. Men nå har jo vi litt trenings utstyr her hjemme så jeg tenker jeg kan få benytte sjansen til å hvert fall bruke dem mens jeg kan i mellom tiden. 

Og det sunnekostholdet er litt opp og ned, jeg er som oftest sunn men kan gi litt etter (en del) om kvelden, hehehe jeg er veldig godtesyk om kvelden desverre da det frister litt mer med chips, dipp og annet til noen episoder med serien min enn noe grønt og sunt, men men det er bare sånt man må bli vant med!

Men uansett! nå skal jeg teste ut den nye tredemøllen en timestid og da meg et langt bad i badekaret etterpå! Viser kjapt litt av treningstøyet jeg har på meg. 

 
Ut å spise med jentene


Heisann! Om ikke så lenge skal jeg ut å spise med jentene i kveld, før det skal jeg på kurs med jobben på Scandic hotell. Blir koselig, er på en måte vår tradisjon å gå spise en gang i blant. Nå som jeg ikke går i klasse med 3 av jentene kjenner jeg at jeg savner dem en del! Det å bare gå i klasse med dem, spise lunsj med dem osv. Men vi er forsatt med hverandre, som oftest i helgene osv så det er ikke et problem. Blir nesten sånn at vi må ha vår obligatoriske kveld minst en gang i måned der vi alle treffer hverandre, forteller litt hva som er nytt blant annet. Nei, det blir koselig! Vi pleier som oftest alltid å fra på fridays.Kjempe koselig der,maten der er litt dyr men det er jammen med verdt det! Tror jeg bestiller det samme hver eneste gang, haha. Pasta med kongereker og kylling. Smaker helt fantastisk, og jeg er den typen som alltid velger det samme om jeg først og fremt er fornøyd med noe. Er ikke så glad i hamburger generelt, ved mindre det er essoburger! Men denne gangen skal vi på Egon! Prøve noe nytt.

Tenker foresten å lage et innlegg om tattovering, siden det er en del som har spurt! Tenke jeg bare kunne lage et innlegg om alle tattoveringer jeg har, når jeg tok dem og litt annet info, så det blir kjekt!


Cardigan fra Selected // Skjerf fra Bikbok // Klokke fra Michael Kors

Små innkjøp


Heisann og hadet holdt jeg på å si! Ville bare innom og si hei før jeg drar videre på jobben da jeg jobber til stengetid. Kjenner jeg meg rett så kommer jeg til å dra innom godt brød og coopen for å handle litt matvarer inn og sist min ikke minst, noe godt som jeg kan kose meg med på kvelden da jeg kommer til å slenge på noen episoder med frustrerte fruer! Ååå kjenner jeg har kommet godt i gang med serien, bare håper ikke jeg blir ferdig snart for da må jo jeg finne en enda serie. Men det å se på serier ser jeg på som svært koselig og tidsfordrivende! Elsker det å komme hjem, sitte med i god sofaen med teppe klart til å bredd over meg, stearinlys med duft av vanilje og godbit krukken fylt med favoritt kjeksen min. Og det viktigste av alt, sjokolademelken min! Hahaha, det er et must for meg. Er så glad i sjokolademelk, jeg tror jeg faktisk drikke det hver dag, så gale er det. Så kose meg, det gjør jeg alltid. Men nok om det, nå må jeg komme meg ut døren! vi snakkes ♥ 


Anbefaling av sminke og produkter


Mange syntes det er vanskelig å finne den rette sminken til seg selv. Og det er det, enten er mascaraen for tykk og klumpete, ellers er foundation feil farge eller går av i løpet av dagen. Mange opplever det å bli blank i t sonene, det opplever gjerne jeg! På nesen til tider, og det er egentlig ganske irriterende. Det finnes anti pudder for det, noe jeg også har! Har en del sminke som jeg alltid hamstret med meg når jeg først er i gang, men jeg bruker dem nesten aldri. Det er litt bortkastet for min del, men grei å ha om jeg plutselig har veldig god tid for da kan jeg finne på å ta alt av sminke frem og sminke meg skikkelig og bruker ganske lang tid. 


Det første jeg tenkte å anbefale til dere er foundationen min! Den er fra Este Lauder, i fargen 4n2. Tror det er den beste jeg har brukt hit til. Jeg før tenkte jeg bobbi brown var best, og deretter dior forever. Men etter jeg prøvde Este Lauder er jeg fast bestemt. Den holder seg ut hele dagen, skulle nesten tro den var vannfast. Og man trenger ikke å bruke mye for å dekke hele fjeset heller da den er ganske tykk. Så for min del bruker jeg bare foundation, og ligg rouge i noen tilfeller. Den kan man få kjøpt på Kicks, Parfymelle, Vita Exlusive osv til 390,- vil jeg tro.
 Andre anbefaling er Id budder, bare minerals. Den har jeg i fargen tan. Den bruker vel de flese og det kan jeg godt skjønne. Den er fantastisk og lett å ha på. Jeg føler hvertfall at huden får puste igjennom når jeg bruker id pudder. Det finnes flere varianter, jeg har da fountation matt tror jeg. Den dekker mer enn den originale. Den er grei å ha om jeg føler for å ha noe lettvindt på meg, da dropper jeg Este Lauder og tar litt pudder på meg istede. Den kan man få kjøpt på dem samme butikkene jeg nevnte over, Kicks, Parfymelle, Vita Exlusive osv. Vil tro den koster en del, rundt 4-500 ,-
 


Tredje anbefaling er en concealer som jeg kjøpte i Rhodos som heter Erase paste. Den er i en liten boks, og er en slags krem man da påfører. Den dekker mye, men samtidig er den ganske tynn noe som gjør at det ikke er åpenbart at man har concealer på de ulike stedene man velger å dekke. Det er det verste jeg vet om når jeg ser folk som har lysere hud under øynene enn selve huden er til vanlig, for det er ser jo helt unaturlig ut. Den kan man nok få kjøpt på nettet. Kostet rundt 1-200,- litt usikker der

                        

♥ Fjerde anbefaling en tørrshampo jeg nulig begynte å bruke. Jeg har ærligtalt aldri brukt og bruker egentlig ingen hårprodukter rett og slett fordi jeg er for lat og ikke gidd. Noe som er kjempe dumt da jeg retter håret (luggen) en del. Men nå som jeg fikk hårshampo er den grei å bruke om jeg føler jeg mangler litt volum i håret, da håret mitt er ganske flatt og stritt til vanlig. Hvert fall etter jeg har dusjet. Og da er det greit på påføre litt tørrshampo om jeg skal gjøre noe med håret, gjerne krølle det eller sette det i en hestehale eventuelt. Så den er grei og ha, den får du kjøpt alle steder vil jeg tro! Jeg kjøpte min på Vita for 79,-♥ Femte og siste anbefaling. Det er solpudderet mitt, som heter teracotta. Det kjøpte jeg på kicks i sommer. Det er kjempe bra, og lukter godt i samme slengen! Det gir en fin glød uten at det blir for mye og unaturlig. Dette pudderet er uten shimmer, noe som passer meg godt. Det bruker jeg lett i t sonen, på pannen, litt på haken og skinnene. Ellers er det mer enn nok. Den er grei ha med overalt da det er så liten og enkel å ha med! Det var et godt kjøp! Kan kjøpes fra Kicks, Parfymelle blant annet! 489,- 

 

Fredagens antrekk


Allerede for en dag siden var det helg, og jeg plutselig er det en måned til julaften. Jeg føler tiden går fortere og fortere og har en følelse av at jeg går glipp av mye. Jeg husker den siste dagen i sommerferien som om det faktisk var i går. Da jeg var yngre gikk tiden så innmari sakte og nå håper jeg nesten på at tiden skal gå saktere så jeg faktisk få med meg hva som skjer for øyeblikket. Som om jeg bare kan stoppe tiden et lite øyeblikk. Men heldigvis er vi mot gode tider, som julen! Elsker jul, og jeg tror de fleste kjenner seg igjen! Både kjøpe julegaver og få, den gode maten! Selve stemningen man får bare ved å lukte pepperkaker i huset med julemusikk! Ååå Desember måned blir en bra måned! Heldigvis har jeg jobbet en del, så jeg kommer til å være gavmild når det kommer til gavene, hehe!

Slenger foresten inn noen bilder fra fredagen da jeg var på jentekveld med noen av mine gamle venniner som jeg ikke har sett på en evigheter! Det var virkelig koselig å få sett dem igjen. Det var god mat, god stemning med gode folk! Akkurat det jeg trenger iblant. Noen ganger er det altfor mye som foregår, og da er det greit å sette av litt tid til venner og bare tilbringe resten av kvelden med dem! Ufattelig hvor mye glede og latter man får utav det, letter litt på humøret! Jeg hadde hvert fall på meg en kjole fra nelly, svart og enkel! Som oftest, eller alltid så går jeg for svarte kjoler! Og klær generelt.


Kjole fra Nelly

Healthy food


Hallo! Tenkte jeg kunne snakke litt om kosthold blant annet og sunn mat! På lørdag ettermiddag var jeg og Kristin innom senteret for å kjøpe noen kopper og skåler til rommet mitt da vi brukte en evighet på kremmerhuset da jeg rett og slett ikke klarte å bestemme meg. Jeg bruker desverre veldig lang tid på å finne ut om jeg skal ha noe eller ikke, så jeg driver alltid å spekulerer på om jeg trenger det eller ikke, om det er fint eller ikke osv. Men det endte hvert fall opp med at jeg kjøpe meg 2 fine kopper, en skål som hørte til og en slags krukke som jeg skal ha kjeksen min i, ååå det blir den gode krukken med godbiter i. Ellers gikk vi videre til Horisont der jeg skulle levere noe på jobben også skulle vi handle litt mat påveien hjem. Vi gikk innom helsebutikken der vi fant mye rart og spennende. Vi fant oss noe hummus chips som en vennine av meg anbefalte da hun jobber der så det var jo litt nytt! Også kjøpte vi kylling strimler som tydeligvis ikke var kjøtt, men vegetar kjøtt. Gledet meg nesten til å komme meg hjem bare for å smake på dagens innkjøp av mat! Det smakte overaskende godt, og det anbefaler jeg dere virkelig! Ikke bare sunt var men veldig godt! Så når jeg skal handle til neste uke skal jeg innom der og handle litt div, på tide å holde det sunnekostholdet mitt da jeg ikke trenger lengre! Så jeg kommer tilbake til dette temaet da jeg har fått prøvd litt flere av de ulike matvarene!

Nå får jeg besøk av min beste kusine så får se om jeg får lagt ut et til innlegg før jeg drar på familiebesøk i kveld 

Lørdags kos


Hallo! I dag er helgen kommet! Kjenner det blir godt med litt fri fra både skole og jobb. Nå i det siste har det gått i ett skjør når det kommer til jobb og tillegg til jeg får knapt med tid til skolearbeid. Så mine planer for helgen er blant annet lørdags kos med min kjære jente, Kristin. Smågleder meg litt, for uansett hva vi finner på så storkoser vi oss alltid! Vi kan plutselig finne på å bade i badekaret med snacks og se film og ligge der timesvis, eller dra ut for å shoppe litt og ender alltid med å kjøpe noe godt som vi kan lage til oss selv senere på kvelden. Kristin er faktisk barndomsbestevenninen min, og mødrene våre vokste opp sammen og var også bestevenner så det er litt gøyt å tenke på at vennskapet på en måte har gått videre til oss! Akkurat nå rydder jeg rommet og hiver ut en del klær jeg ikke har bruk for så det blir en del god plass igjen vil jeg tenke meg! så får jeg vise dere hvordan det har blitt etterpå!

 

Ta vippeextensions!


Heisann! Tenkte jeg kunne fortelle litt om mine erfaringer når det kommer til vippeextensions. Jeg har tatt et par ganger rundt den tiden det var sommer også begynte jeg på nå for 2 uker siden. Jeg er storfornøyd! Har nesten bare positive ting å si om dette. Jeg først et sted langt ute på knarvik der jeg betalte rundt 500,- for første sett og deretter med påfylling betalte jeg rundt 300,- tror jeg. Grunnen var vel egentlig fordi jeg ville prøve noe nytt og tenkte det var noe som egnet seg for sommeren da det er mye sol og bading inn i bildet. Men så sluttet jeg da, mest pågrunn av fordi det var vanskelig for meg å komme ut til stedet og da førte det til at jeg tok meg en pause og lot vippene få puste holdt jeg på å si, men for å gi dem en pause til å gro ut igjen. 


Ellers begynte jeg på igjen for 2 uker siden hos en som heter Gabrielle, kjempe flink er hun! Jeg valgte en mer anturlig look denne gangen, gjerne mindre lengde og tynnere. Sånn sett liker jeg det best, men får se hva jeg gjør neste gang er hvertfall veldig greit for meg som bruker så lang tid på morningen. Våkner alltid i siste liten og hater å stresse med å ordne meg og komme meg ut døren. Med tanke på at jeg går til skolen noe som tar meg 20 min, så er det greit å slippe å ta på mascara. Det eneste man må gjøre er å børste vippene en dag for dagen minst, og ikke bruke sminkefjerner med olje! Ellers kan man gjøre det man vanligvis pleier å gjøre, til og med bruke mascara over der igjen om man ønsker. 
 
For dem som er litt usikre på andre steder man får tatt vippeextensions så kan man godt mulig gjøre det hos Beautytrend, SpaBergen og Londonbeauty blant annet! Så om dette høres bra ut og er noe for deg er det bare til å løpe av gårde! Jeg tviler på at dere vil angre! Jeg er hvertfall fornøyd.


 


Bloggdesign kommer underveis


Nå prøver jeg å fikse litt på bloggdesignet men får ikke lagt inn kodene på forsiden for en eller annen grunn da det det kommer opp at jeg har skrevet feil kode blant annet, noe som ikke kan stemme ? Så tar litt tid med designet, men det kommer seg! Ellers har jeg ikke gjort noe stort idag, forsov men en del timer så fant ut at det var lit vits å prøve å komme meg opp da. Smarte meg fant ut at jeg måtte se noen episoder med frustrerte fruer før jeg skulle legge meg da det endte opp med at jeg så en del flere episoder enn jeg skulle og da var det allerede langt ut på natten. Men nok om det, i dag skal jeg hvertfall på jobb! For dem som ikke vet hvor jeg jobber hen så jobber jeg altså på Mani på Horisont storsenter, det nye som nettopp har kommet! Trives veldig og har jammen med noen gode og herlige kollegaer så det er jeg veldig fornøyd med. Så der skal jeg jobbe til 9 tiden på kvelden i dag, ellers har jeg fått fri hele helgen!

 Bildene er fra igår. Litt greit å jobbe slike kvelder der det er litt stille!
Men det var det for idag, så snakkes vi senere  ♥

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Mitt navn er Sofie, 19 år gammel. Jeg blogger om alt fra hverdagen min, mine interesser og hva annet jeg måtte ønske å blogge om.

For kontakt:
sofelil@hotmail.comhits