Solen er her


Ååå så varmt det er ute! I forhold til hva vi har hatt i det siste. Solen er fremme, skyfri himmel og 10 grader! Og terassen min ligger ganske godt plassert. Ganske høyt oppe og solen blir reflektert på et eller annet vis på terassen min, noe jeg er kjempe glad for! Jeg satt meg ut, koste meg med litt frukt og musikk! Resten av uken skal det være fint vær med sol, så jeg gleder meg til helgen! Helt utrolig hva det fine været kan gjøre med humøret mitt, kjenner nesten at jeg craver etter å dra ut i det fine været og bare finne på noe! Sånn skulle det ha hvert året rundt, eller hva? Nå snart skal jeg begynne å øve på norsk prøve til imorgen .. desverre i dette fine været, kanskje det blir fløyentur på meg også ikveld! Så vi får se hva jeg ender opp med. 

In the bathtub


Dagen i dag begynte med at jeg våknet til at jeg var kjempe sulten og hadde veldig lyst på kakao! Så jeg løp opp på kjøkkenet og lagde meg en god og enkel frokost, og lagde varm kakao med hjemmelaget krem! ÅÅ kan ikke huske sist gang jeg lagde varm kakao med krem, så nå er jeg god og mett! Videre til dagen min, bestemte jeg meg for å ta et bad med badebombene fra Lush! Elsker alt derfra og det får meg virkelig til å slappe av i tillegg. Det beste er når ingen er hjemme, høy musikk på badet med dempet lys, og bare ligge i badekaret i flere minutter, kanskje timer til og med. Kanskje ikke timer i mitt tilfelle, haha.

Uansett, senere tror jeg må ta meg en tur innom senteret og kjøpe drikke om jeg rekker det, og kanskje litt andre div til ikveld da jeg skal ut med jentene mine, så blir nok vors hos meg! Kjenner jeg gleder meg litt, ikke det å gå ut på byen generelt for det begynner å bli litt kjedelig, men det å være med min venner, ha det kjekt og god stemning!
 


Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Mitt navn er Sofie, 19 år gammel. Jeg blogger om alt fra hverdagen min, mine interesser og hva annet jeg måtte ønske å blogge om.

For kontakt:
sofelil@hotmail.comhits