Nye innkjøp


Nå har jeg nettopp hvert i byen da jeg har levert noen klær tilbake fra Urban. Jeg gikk litt rundt omkring, det regner så mye at jeg måtte nesten vente litt inne for at det skulle roe seg. Jeg trenger nemlig en ny kjole og jammen med fant jeg en! h&m divided har så mye kult og alltid inne men min størrelse! Ren flaks, for jeg tok den siste i str.32, Men de er så ufattelig trange å få på seg, jeg tror jeg brukte en halvtime på å få av kjolen over hodet, helt umulig og det ser helt tåpelig ut men men. Ellers fant jeg meg en genser fra bikbok med lang hals noe jeg har sett etter lenge. Denne er litt baggy og lysegrå, perfekt til noen dongeri jeans med gullsmykke til!
 


Gårsdagens innkjøp


I går var en travel dag. Dagen startet med at jeg og kristin våknet og fikk så vidt spist noe frokost. Jeg holder på som sagt med å fikse soverommet, så jeg forsatte å male speilet mitt (svart!!) Men ga opp da den malingen jeg hadde kjøpt var helt håpløs. Så litt senere dro Kristin hjem og jeg ble hentet av Camilla. Vi hadde nemlig tenkt å kjøpe noen finklær og topper, vi skal ut blant annet på lørdag. Men vi fant rett og slett ingenting, det var bare det samme overalt. Så vi gikk over til Åsane senter, og så oss litt rundt. Meg og Camilla fungerer bare ikke sammen fordi vi bruker så mye penger, så mye at det er vondt å tenke på. Vi blir helt revet med og skal ha alt mulig vi finner på veien. Selfiestang ble med meg hjem, noe jeg sikkert ikke hadde kjøpt om jeg var alene, haha. Vi kjøpte treningsklær, jeg kjøpte meg en nike tights! Ironisk da jeg ikke har begynt på treningssenteret enda, og en genser og et skjørt fra Urban. Skjønner dere, jeg trengte virkelig ikke noe av det her. Vi kjøpte alt utenom det vi egentlig skulle, som var noen fine topper. Litt senere var vi så sulten og hadde lyst på kinamat, så vi kjørte til Byen og spiste. Enda en unødvendig ting. Også gikk vi rundt omkring i byen og så på butikker, og der fant jeg meg selvsagt noe jeg absolutt skulle ha også. Og sist men ikke minst, jeg måtte innom Høyer for å se om de hadde fått inn marc jacobs øredobbene noe de hadde, og jeg har ventet på dem så lenge atte, men jeg måtte nesten bare gå min vei. Så kjørte vi til Laksevåg for å hente noen treningsklær, som tydeligvis ikke var der lengre så da var det tilbake igjen til Åsane. Ganske hektisk men koselig dag! Tror vi tilbrakte mer tid i bilen enn vi gjorde ute, haha.

Jajaja, planene for i dag er at jeg skal levere tilbake genseren og skjørtet, for det kommer jeg virkelig ikke til å bruke, tror jeg. Også får jeg se hva jeg orker i kveld, har egentlig planer men føler mer for å være hjemme og se på gossip girl med noe godt! 

 Badebombe fra Lush


Nå har jeg nettopp badet i timesvis i badekaret med mine nye produkter fra Lush! Olga scoret en del poeng med bursdagsgaven, hun vet jeg elsker å bade i badekaret så gaven passet meg rett i blinken! Fikk en del forskjellige såper, men badebomben har jeg lenge hatt lyst å prøve ut! Så jeg fylte badekaret med varmt vann og lot det bli helt fult før jeg la badebomben i. Det sprudlet og boblet og fargen kom ut i vannet! Det ble så krystallklart og vannet ble helt turkis! Like fint som i syden nesten, haha. Men uansett, så kom det også ut tang som fra sjøen ut fra denne såpen, jeg skjønte ingenting først når jeg tok i det at jeg skrek nesten, haha! Det kjentes virkelig ut som stive edderkopp bein, å nei æsj. Men det var kjempe god duft fra alle såpene, og gleder meg til å prøve neste som er den rosa! Da kommer det ut roseblader.

Litt senere henter Camilla meg, også skal vi kjøre faren til byen også skal vi besøke Emilie, som var så uheldig og vrikket foten sin på lørdagens festligheter! Så vi skal kjøpe pizza fra Mamma mia og godteri! Gleder meg faktisk, og det føles som det er lørdag! 
 Vinterferie, here we go!


Ååå endelig vinterferie! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen. Vi avsluttet skoledagen på IKEA med klassen der vi spiste lunsj, noe som var veldig koselig. Men så skulle Susan ta tattovering samme sted som jeg tok hun også, og hun hadde time 14.00 så da var det rett bort til byen! Tok selvsagt litt tid, men den ble veldig fin! Det var henens første så flere kommer det nok til å bli kan jeg tenke meg. Uansett, det er vinterferie og jeg kunne ikke ha gledet meg mer! Jeg har så og si sutrer over skolen og ikke hvert altfor flink til å komme på skolen i det siste, så med andre ord : Jeg trenger denne ferien sårt. Har ikke lagt så mange planer, men i helgen blir det ut med venninene mine blant annet, også er jeg usikker på hva jeg skal finne på alle ukedagene, og i helgen blir det Oslo tur på meg, da jeg har litt div å gjøre der, så jeg tar med meg Susan og Maren! Vi vurderer kanskje å dra innom Sverige en dag også, men vi får se! Økonomien fra min side er ikke helt tipp topp, og heller ikke hos dem andre, haha. Men uansett, jeg skal nyte denne ferien!

 Forresten, har sikkert ikke nevnt det men jeg farget tilbake til svart da jeg ikke helt ville ha ombre lengre. Men tuppene har en tidenes til å komme tilbake til ombre fargen igjen, haha altså brunt! Så jeg må stadig farge håret, eller det nederste svart! Men uansett, så har jeg nettopp stusset håret en del! Det er så herlig det å ha et sunt og friskt hår som ikke har noen flisette tupper, noe det verste jeg vet om!
  

Beauty Inspo

Adriana Lima

Etter min mening er hun verdens vakreste! Ååå jeg forguder henne. Jeg har en svakhet for dem med mørkt langt hår og blåe øyner! Har alltid syntes det er fint med mørkt hår til lyse øyner, dem blir fremhevet mye mer. Tror ikke jeg trenger å si så mye mer, for bildene taler for seg selv. Hun er hvert fall den vakreste. Hun har 2 barn, og ser smashing ut, og en av Victoria's secrets fremgangsrike og mest kjente modell!


Er så mange jeg gjerne kunne ha tatt med i dette innlegget, men jeg har en svakhet for jenter med mørkt langt hår og lyse blåe øyner! En svakhet for dem ja, uansett så fikk dere en liten smakebit på noen nydeligheter.

Polaroid kamera


For noen ca. 1 år siden var jeg i London med klassen min, herlig tur! Da fikk jeg blant annet skaffet meg babyrosa polaroid kamera fra Urban outfitters noe jeg er kjempe glad for! Jeg elsker kameraet, og bildene blir så fine! Jeg kjøpte meg 2 filmer fra london men dem er jo brukt opp for lengs. Nå nylig fikk jeg endelig kjøpt meg film som de selger på elkjøp! I går var det som sagt rosettball og da gikk det så og si alle til den kvelden, haha! Men det var absolutt verdt det og bildene ble kjempe fine!

Anbefaler alle å skaffe seg et polaroid kamera! Mitt kostet til sammen med 2 filmer rundt 1,5k om jeg husker rett? Men kan få tak i polaoird på skikkelig fotobutikker og elkjøp blant annet! Kjempe enkel å bruke og stille inn! 
 Rosettball i morgen


Overskriften sier seg selv. I morgen er det rosettball på meg, noe jeg har sett frem til lenge! Men så er jo det typisk min flaks at jeg har blitt syk over helgen, og med rennende og snuffsete nese, er det verste jeg vet om. Jeg kunne heller ha hatt halsbetennelse og vondt i halsen enn rennenede nese. Uansett, så lar jeg ikke det stoppe meg. For noen minutter siden var jeg nettopp på senteret der jeg kjøpte meg bitte litt ting jeg trenger til i morgen. Kjøpte meg Litt hårprodukter, leppomade, øredobber, smykke og selvbrunings spray da jeg ikke har tid til å ta sol før ballet, haha for da skulle jeg gjerne ha gjort dette for lenge siden, men men.

Det skal hvert fall være på Hotel norge, og senere skal vi på metro som ligger rett ved siden av. Jeg gleder meg sånn, føler det er 10 ende klasse over igjen med jentene. Vi begynner allerede i 4 tiden der vi skal vorse hos Tram, der blir det god mat, drikke og god stemning! Så går vi videre til Hotel norge og kjører helt fult ut kvelden!Fløyen i fin været


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en herlig tur på fløyen med Susanne og lady (hunden). Det var egentlig ganske spontant og jeg visste at det skulle bli fint vær både i dag og imorgen, så tenkte da var det jammen med på tide å ta seg en tur på fløyen! Vi dro rundt 2 tiden, og jeg våknet ganske sent så fikk ikke blogget noe særlig før. Men uansett, vi storkoste oss på veien opp, spiste pølser og kjøpte oss sjokolade og brus og slappet av litt på toppen før vi gikk videre. Senere gikk vi litt rundt i byen da Susanne måtte kjøpe seg noe. Kjente det var grådig kaldt påveien hjem, kanskje ikke helt på tide med å ta på seg treningsjakken, så tror jeg tar på meg noe litt varmere neste gang. Tror faktisk jeg skal på fløyen imorgen også, så det blir kjekt! Får utnyttet været mens det er her i Bergen.
Senere i kveld er det litt i stuss hva planene mine er, er litt usikker på hva jeg selv vil! Men vi blogges nok senere i kveld uansett.

Vippefin med vippeextensions


Nå har jeg nettopp kommet hjem! Som sagt skulle jeg egentlig fikse vippene på lørdag men jeg fikk heller tid i dag rundt 3 tiden. Første gang jeg tok her på Rolland noe som passer meg så innmari godt da jeg kan gå bort. Jeg møtte den mest sjarmerende og skjønneste jenten noen gang! hun hadde et kjempe fint og søtt rom der salongen hennes var. Varm og god stemning, med musikk og alt! Joo hun var virkelig en jeg anbefaler til dere! Hun hadde ulike lengder og bøy på dem alle, og jeg har alltid hvert fornøyd hver gang jeg har fått vippeextensions, men denne gangen ble jeg helt målløs. Utrolig hva et par vipper kan gjøre, men det var perfekt lengde og perfekt bøyd på dem. Jeg har 14cm i lengde og D-curl. Hun snakket med meg hele veien, som var omtrent i 2 timer! Vi snakket faktisk om alt mulig og kom virkelig overens, og det hele var en positiv opplevelse. Vanligvis med dem jeg har gjort det med før har jeg bare ligget der og sovnet egentlig, haha. Men hun er hvert fall kjempe flink og kan sine saker! Legg gjerne en kommentar igjen om dere ønsker kontaktinfo til henne!
 


Gold neckless


For noen dager siden fikk jeg meg et gullsmykke av mamma. Et enkelt hjerte, som jeg har ønsket meg lenge! Fikk nemlig et til bursdagen min, men jeg syntes ikke hjertet var helt det jeg hadde tenkt meg. Nå tenker dere gjerne at et hjerte er et hjerte. Men jeg ville ha akkurat samme form på hjertet som slik jeg hadde da jeg var liten. Ikke for mye dill dall på, ingenting på, eller for mye former .. bare helt enkelt. Har lenge siklet etter marc by marc jacobs pendant smykkene men jeg får heller vente med det! Grunnen til jeg vil ha et så enkelt smykke er vel fordi jeg er den type person som bruker noe hver dag om jeg først skal ha det. Smykke er noe jeg sjeldent bruker, og jeg hater å bruke det i hverdagen. Det eneste jeg bruker hver dag av smykker er diamantringen min jeg fikk til konfirmasjon, og har aldri tatt den av etter den dagen. Så for min del må det være noe jeg virkelig liker, som er enkelt og fint. Og som passer til alt selvsagt. Så nå fikk jeg meg endelig smykket jeg har mast så mye på til mamma. Om ikke så lenge skal jeg innom Høyer og kjøpe meg noen øredobber fra Marc Jacobs jeg har ventet lenge på! Er kun på Høyer her i Bergen vi kan få tak i dem desverre så ventetiden er lang, men det er vel verdt det til slutt kan jeg tenke meg.


I dag har jeg ingen andre planer om enn å begynne å øve litt på prøven som jeg har på Fredag, flinke meg. Og litt andre div når det kommer til oppgaver som jeg kan for en gang skyld være tidlig ute med. Til slutt, på kvelden en dose med gossip girl episoder. Jeg skulle egentlig ta vippeextensions, lenge hvert i stuss og tenkt om jeg trenger det og om det er verdt pengene da det koster en del, hvert fall om man skal fylle på senere i etter tid. Men jeg tar sjansen, jeg har sett mye av resultater og bilder så jeg er ganske spent på hvordan det blir! Jeg skal ta på lørdag, så får lage et blogginnlegg om det da.
 


Lover dere, et så lite smykke utgjør ganske mye! Er prikken over i'en i et antrekk

Begynnelsen av denne uken


Det er mandag, og allerede begynnelsen på en ny uke! Uansett begynte det med at jeg hadde prøve i dag, ufattelig dårlig start for min del men men, jeg fikk hvert fall tatt prøven! Vi har også en historie prøve til senere i uken, fredag heldigvis. Ellers blir det en ganske avslappende uke, skal egentlig ikke gjøre noe spesielt så derfor har jeg annledning til å gjøre ting jeg vanligvis ikke ville ha hatt tid til. I dag skal jeg rydde hele rommet, få ryddet skapet for det ser ut som et slagmark. Jeg må få sydd opp ballkjolen min før til neste uke, vurderer å gjøre det selv om ikke så går jeg bare til en skredder. Også skal jeg kvitte meg med enda mer klær og ting jeg ikke bruker, tror jeg har en vane med å gå gjennom hver uke hva jeg kan eventuelt gi videre eller kaste. Kanskje senere i uken begynner jeg på treningssenter som er i byen om jeg orker! Koster jo faktisk litt også, så vi får se! Nå skal jeg hvert fall rydde videre, og lage middag til familien, handle inn litt mat  og sette på min daglige dose med episoder av gossip girl! Avslappende start på uken!

Kjøpte meg forresten en genser fra Divided h&m, de har så mye fint til tider, helt utrolig egentlig! Den er helt svart, men gjennomsiktig med skuldrene, ser egentlig ganske stilig ut sammen med svart høytlivs bukse og gullklokke, åå så enkelt og fint! Ny tattovering


Heisann, nå har jeg nettopp tatt en ny tattovering så spontan som jeg faktisk er! Bestilte utrolig nok i går. Tok ca. 1 time å tattovere, og jammen gjorde det virkelig vondt. Uansett så tok på coat of arms i skostrendet, tattovøren kjente jeg tydeligvis fra før av og han var kjempe flink! Tegner alt for hånd og har gjort kjempe mange arbeid. Han var kjempe grei med meg og ga med en grådig grei pris! Jeg er hvert fall fornøyd og kan ikke vente med å ta av plastikken! Kan hvert fall si at det var den vondeste jeg har tatt av alle. Guud så jeg begynte å bevege meg og måtte knipe så hardt i puten jeg fikk, haha. Men jeg holdt nok ut! Uansett, nå senere i kveld skal jeg ut med jentene så nå er det rett i dusjen, fikse meg og ut igjen!

 elsker betydningen av piler og linjer! Vanskelig å forklare pilene men hele tattoveringen representerer med både piler og linjer de nærmeste til meg som er døde blant annet!Sommer, kom frem hvor enn du er


Ååå kan ikke en gang beskrive hvor mye jeg lengter etter sommerferie! Forrige sommerferie var fantastisk, og det hele endte med en fantastisk tur til Rhodos med jentene! Jeg kan ikke vente med å starte sommerferien i år med nye opplevelser, nye minner med mine herlige jenter! Er så mye jeg har lyst til, og mye som skjer. Jeg vet hvert fall at jeg skal til rhodos igjen! Om det blir flere sydenturer på meg kan godt hende, men jeg vi hvert fall tilbake igjen til Rhodos! Trenger sårt sommer, varme, bading, fine sommerklær, iskaldt klass med iste og jordbær! Ååå grillmat med venner på terassen og bading senere!

hoNei og nei, jeg kan hvert fall ikke vente med sommer. Har hvert fall tenkt å utnytte denne sommeren helt fult ut! Husker jeg rett så var det rundt 30 grader ifjord noe som er helt sykt, det er jo så og si sydenvarme det? Uansett, skal jeg spare mest mulig penger! Pengene fremover går til Oslo og min sommer!


Tenk hvor herlig, få brunnfargen, gå akkurat i de klærene du vil! Ta deg en iskald cola når som helst, og du kan bruke solbriller hele tiden! Hoppe ut i havet når du føler for det, grille med venner og bekjente! Ta deg en roadtrip med venner, eller bare en liten tur rundt hjørnet med longboardet ditt!Hva er dine planer til sommerferien?

Ballkjole fra nelly


For noen dager siden fikk jeg kjolen min fra nelly, noe jeg har gledet veldig mye til! Jeg bestilte en ganske så enkel maxikjole som jeg kan bruke til andre annleninger også, gjerne til sommeren! Den var tilbud og et kjempe bra kupp fra min side. Om ikke lenge er det rosettball og jeg er hvert fall veldig klar for den dagen! Ser frem til en koselig kveld med mine herlige jenter. Kjolen er enkel, svart med litt åpen rygg. Den er faktisk litt for lang for meg, så jeg må sy den opp før ballet, om jeg klarer! For den var alt for lang med mine høyeste hæler også så det må jeg gjøre noe med. Ellers blir det et fint og stort smykke og krøller! Gleder meg sånn.Hjemmeværende


I dag har jeg hvert hjemme, da jeg er blitt syk! Har litt feber og har fått halsbetennelse, igjen. Sist gang hadde jeg faktisk det også men det var mye verre! Så håper jeg blir bedre til imorgen, for så langt er det så innmari vondt å svelge og spise blant annet. Og hoster som bare det. Men men, var godt å få sovet lenge idag, kroppen er utslitt og nå har jeg nettopp tatt meg en dusj og prøvd noen nye produkter som jeg kjøpte inn igår. I dette skrivende øyeblikket ser jeg på Victoria's Secret show, åå elsker VS. Så i dag skal jeg bare slappe av og ta det rolig.

I går kjøpte jeg meg en peel off maske av jorgobé, og en leppebalm med farge fra Korres! Har letet lenge etter den da jeg har lenge hatt lyst på en leppomade med litt farge.
Vanligvis hater jeg å bruke produkter til ansiktet, da jeg bryr meg veldig lite desverre nok. Jeg burde ta bedre vare på huden, men jeg orker rett og slett ikke. Jeg fjerner bare sminken med vanlig ansiktsserviett og vasker ansiktet så har det liksom hvert greit. Men jeg så at ansiktsmasken var på tilbud på Vita exlusive, så måtte bare slå til! Men herregud så vondt det var å ta av masken, det var så vondt! Så neste gang tar jg nok ikke over hele ansiktet, men en gang må jo alltid være første gang!
 

Gabor skinnveske


På lørdag var jeg så heldig å fikk kjøpt meg en kjempe fin veske fra jobben, vi har fått kjempe mange vesker inn! Og satt og tenkte på det lenge, men kunne faktisk ikke la vær, den var så fin. Den er liten, men akkurat plass til nødvendige ting, som parfyme, leppomaden min og andre div. Den er helt svart i skinn, men litt slange mønster i midten og logoen er i gull. Den passer faktisk til alt, så for min del var det et kupp! Man kan aldri ha for mange vesker, mener da jeg!

Nå skal jeg en tur innom senteret og gjøre noen ærender, også gå innom jobben til Linn! Senere ikveld blir det et par episoder med gossipgirl i dag også kan jeg tenke meg!
 


Produkter til kroppen


Nå har jeg nettopp tatt meg et langt, og varmt bad i badekaret! Lenge siden sist jeg benyttet meg badekaret, og hadde nesten glemt hvor ufattelig avslappende og herlig det er! Elsker å bare ligge i badekaret, høy musikk, blad og stearinlys rundt omrking! Får virkelig slappet av da. For noen dager siden fikk jeg bursdagspresangen min av Camilla, der jeg blant annet fikk bodyscrubb med lukt av sitron, og litt andre produkter til huden! Også fikk jeg såpe fra Lush til jul, som er den mest geniale ting noen gang! Den ligger man i badekaret, også blir vannet rosa med roseblader! Er det noe jeg elsker er det duft, det å lukte godt generelt er noe jeg syntes er det viktigste tro det eller ei. Er avhengi av parfyme, og det å lukte godt hele tiden så det passet meg ganske utmerket at jeg fikk noe fra lush!
Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Mitt navn er Sofie, 19 år gammel. Jeg blogger om alt fra hverdagen min, mine interesser og hva annet jeg måtte ønske å blogge om.

For kontakt:
sofelil@hotmail.comhits