Helgens festligheter


Endelig er det fredag! Og helgen står for tur. Imorgen feirer jeg bursdagen min med en hel haug med jenter som kommer til meg imorgen. Jeg gleder meg sånn! Elsker bursdager! Denne gangen blir det vors hos meg og byen senere! Så nå holder jeg å rydde hele øverste etasje klar til imorgen da jeg skal på jobb og slutter ganske sent imorgen. Så nå har jeg støvsugd, vasket litt og gjort klart alt av plastikk glass og andre div. jeg fikk kjøpt inn tidligere i uken. Også må jeg bake alt av kake og muffinser idag, også lage geleshotsene senere.  Litt senere i dag må jeg handle inn resten til imorgen, kan hvert fall si at temaet er definitivt rosa! Elsker rosa, ingen tvil om det så det blir et veldig girlytema. 
New boyfriend jeans


For noen dager siden fikk jeg kjøpt meg et par med boyfriend jeans, noe som jeg har fått helt dilla på i det siste! Det er så fint, og det viktigste av alt, det er behagelig å gå med! Jeg syntes hvert fall det er fint å kombinere det med en enkel hvit t-skjorte, en lang svart cardigang med litt gull til for å toppe antrekket og til slutt, hvite reebok. Eller svarte enkle pumps for all del. Mye som kan gå til buksene og jeg er hvert fall veldig fornøyd med mitt innkjøp. Har lyst på flere med hull i! Tenk om sommeren når du er solbrun og har fått farge, og det skimter gjennom den hullete boyfriendjeansen! Ååå nei, som sagt jeg er veldig fornøyd med min! Kjøpte den på bikbok, i størrelse s. Egentlig bruker jeg bare xs, men den var litt for inntilsittende for at jeg kunne kalle det typisk boyfriend jeans så da ble det størrelse s, og det var like greit for var ikke så stor forskjell.
Boyfriend jeans fra bikbok

Long time no see


Heisann,

Nå er det en passe stund siden sist! Kan vel først begynne å nevne at jeg hadde bursadag i går! Hurra for meg! Ble 19 år, ikke at det er veldig stort men føler like vell at denne bursdagen er betyr litt mye for meg for en eller annen grunn. Kanskje det er tanken på at jeg flytter, og kommer mest sannsynligvis ikke til å feire bursdagen hjemme her i Bergen neste år, så derfor er det litt ekstra stas for meg nå som skal feire den neste helg med en svær jentegjeng! Blir fult styrt den helgen da jeg skal jobbe og rett etter det er det hjem å fikse meg før folkene kommer. Men uansett, har hatt en del skolearbeid å gjøre og hvert ganske sliten og slapp generelt. Så har ikke fått blogget, og det frister ikke så veldig mye å blogge når jeg ikke har noe å blogge om også. Men det er bare perioder som oppstår, men nå er jeg tilbake.

Om ikke så lenge skal jeg på jobb, en liten stund fra 6 tiden til 9. Så denne fredagen blir rolig for min del, tenker å kjøpe noe godt med meg hjem fra godt brød eller matbutikken og slenger på med noen (en rekke og rad) med episoder av Gossip Girl. Er helt gira for tiden, er vel jeg driver med å gjør på for tiden!

Jeg fikk forrsten enda et bar med reebok i bursdagave fra kumba! Modellen heter classic, det er desidert den mest populære innen for reebok! Jeg har et annet par som heter princess, de er kjempe fine og kanskje en litt letere versjon av disse! Men dem er kjempe fine og jeg har egentlig siklet over dem en god stund nå!Reebok classic fra tennis


Rolig lørdagskveld


Ååå gud været ute i dag er helt forferdlig. Vi på jobben, jentengjengen hadde planer om å dra ut på bursdagsfest til sjefen! Hun har nemlig invitert kjempe mange, rundt 60 med lokal og god mat blant annet. Men nå senere på dagen var det voldsomt med vind og storm så det fristet ikke. Så det endte opp med at vi alle bailet, og heller tok det neste helg da vi har julebord! Satser på en bra kveld, er så heldig som har så herlige kollegaer! Kjempe grei gjeng, kunne ikke ha vært mer fornøyd.

Så nå skal jeg ha en rolig lørdagskveld, med stearinlys og film i godsengen. Er rett og slett lite å gjøre i dette været så da kan jeg like godt for en gangs skyld ha en rolig kveld. Været skal vist forsette hele helgen så får se hva annet det er å gjøre på videre. Nå har jeg hvert fall ryddet rommet, fått laget meg noe godt å knaske på også skal jeg slappe av resten av kvelden! Håper egentlig alle holder seg inne!
 


Anbefaling av produkter


Om det er noe jeg liker å gjøre, er det å teste ut ulike produkter! Nå som det er så kaldt ute er jeg helt avhengi av leppeskrubb og en god leppebalm! Jeg pleier å bruke vanlig leppomade men nå har jeg fått dilla på leppebalm som er i en slags tubeform! Jeg syntes dem er mye bedre, og de er mye mattere i konsistensen! Jeg liker ikke noe glans og vil helst ha det mest naturlig. Så derfor har jeg funnet ut at jeg liker dem best. Jeg mistet nylig en som kostet ganske mye så det var kjipt så jeg kjøpe meg en fra Bioterm som er overaskende god og billig! Ellers har jeg en leppeskrubb fra Lush som smaker bubblegum. Også syntes jeg det er veldig viktig det å lukte godt! Jeg har tonenvis av parfymer og jeg samler sikkert på dem. Men for øyeblikket bruker jeg en jeg fikk til jul som er fra Giorgia Armani og lukter så fresh og himmelsk! Den må prøves ut. Man lukter rett og slett ren og frisk om jeg skal prøve å beskrive det slikt. Og siste produkt var pudder fra Sensai, som jeg tenker jeg kan anbefale da dette pudderet er ganske lett og man merker nesten ikke at man har noe på huden! Og det syntes jeg er den beste følelsen, det å ha noe lett i ansiktet slik at huden faktisk kan få puste gjennom. 

 


Bioterm leppebalm fra Kicks // Leppeskrubb fra Lush // Parfyme fra Kicks // Pudder fra Kicks

Ombre hair color


For noen dager siden tok jeg ombre på meg selv! Dette må vel være den 5 gangen jeg gjør det, og de andre gangene farget jeg bare håret tilbake eller farget det helt svart da mørkebrun er min naturlige hårfarge. Jeg blir veldig fort lei noe som er veldig synd og dyrt for min del. Men nå får jeg prøve å holde meg til denne hårfargen en liten stund hehe. Er en del lysere, litt vanskelig å se på kamera men ganske lyst i forhold til hårfargen i hodebunnen. Greit å få gjort noe nytt! Etterhvert skal jeg gjøre det lysere, men håret må få hvile litt da bleking sliter en del på håret merker jeg. Sist gang hadde jeg nemlig ganske lyst, nesten askeblondt! Så får se hva jeg ender opp med til slutt!

Er forresten jeg som har farget det selv, hater å bruke så mye penger hos frisøren når jeg klarer det fint hjemme! Faktisk bedre for den slags skyld. De gangene jeg har hvert hos frisøren har jeg endt med gule flekker i håret, hvor gale er ikke det? Så jeg tok heller saken i mine egne hender jeg! Rart jeg har hår på hode så mye jeg har bleket håret gjennom årene, men men klager ikke.
 

Sunnhetsuke


I dag har jeg tenkt å begynne med sunnhetsuke! Dette er noe jeg har planlagt selv og har hvert borti før da jeg trente en del! Men nå trener jo ikke jeg for øyeblikket og nå er det på tide å få tilbake det vanlige kostholdet tilbake! Så da kjører jeg på med en sunnhetsuke for denne uken! Det er virkelig verdt det, man føler ikke trangen til å spise noe godt og usunt hele tiden. Man får mer energi og føler seg rett og slett bedre. 

En vanlig dag for meg med sunnhetsuke er jo åpenbart bare sunne matvarer. En frokost for meg kan da være blant annet 2 speileegg, cottage cheese og cherrytomater. Ellers fettfri yougurth med musli og bær. Det er litt forskjellig, jeg prøver å variere det slik at jeg ikke blir fort lei! Men jeg kan ærlig talt innrømme at om kvelden har jeg en tidens til å bli veldig godtesyk, så kveldene er "verst" for min del. Men når jeg har kommet over en uke med sunne matvarer, pleier jeg å over det stadie der jeg må ha usunn mat. Og det, mine lesere er en herlig følelse! Det å faktisk gå forbi alt det usunne man egentlig hadde pleid å stoppe for, når andre sitter ved siden av deg og knasker på chips og alt mulig men det frister faktisk ikke! Så anbefaler en sunnhetsuke! Kan for all del bare være noen dager, men prøv det ut. Det eneste er at om man skal gjøre det skikkelig så må man være streng med seg selv og faktisk motstå alle fristelser. Klart kan det skje en glipp iblant men det er jo fult lovt.

Dagens første måltid (sen frokost) består da av vanlig rugsknekkebrød med kalkun skinke, tørkede bananchips og en kiwi med kokosvann til drikke! Nå skal jeg se på film og slappe av resten av dagen.


Klokkedilla


Merker det at klokker har faktisk ganske så mye å si. Jeg er kanskje ikke den personen som ser på klokken mest, men jeg syntes det er så fint og det er på en måte prikken over i'en i et antrekk. Det kan toppe et antrekk og faktisk endre hele looken. Nå kjøpte jeg meg nylig en gullklokke som jeg er så fornøyd med! Da har jeg 4 klokker til sammen nå, en fra Michael Kors i sølv, Casio klokke i gull, Daniel Wellington i rosegull og Triwa klokke i gull. For min del har jeg de klokkene jeg trenger i dem fargene jeg liker best. Og jeg råder alle til å innvistere litt penger i en skikkelig klokke man liker godt! Merker det at det var en stor forskjell fra Casio klokken til Triwa, og det synes jo også på hvilken av dem som liksom er dyrest, finest og tåler mest holdt jeg på å si. Men jeg er like fornøyd med Casio som Triwa, det er vel bare det at utseende er forskjellig.

Men uansett, nå bruker jeg klokke hver dag! Og jeg hatet det før, jeg taklet ikke noe rundt håndledde. Jeg bruker som oftest mobilen for å se på klokken, men nå som jeg har endret stil og smak har jeg fått sansen for klokker! Finnes så mange fine der ute som jeg en dag kommer til å få fatt i! Men så langt er jeg fornøyd med mine fire klokker!

 


Triwa klokke 2499,- // Casio 799,- // Daniel Wellington 1799,- // Michael Kors 3499,-

Travle dager


Heisann,

Jeg fikk desverre ikke blogget igår fordi det var så hektisk med besøk og en del gjester med god mat her også var det rett ut igjen til camilla i full fart. Så jeg fikk rett og slett ikke blogget. Vi vorset hos Camilla en liten stund, litt lengre enn det vi egentlig skulle så vi kom oss ikke ut før 11 tiden også var det rett bort til en vennine som hadde fest! Vi ble faktisk ikke så lenge der da, men men det var kjekt og god stemning for alle! Det var dritt vær ute så det var ikke den beste nyttår, men tror folk har så høye forventninger til nyttår faktisk. Alle ser for seg en magisk aften med venner og de nærmeste, men fyrverkeri og alt! Men jeg har ikke noe behov for å liksom ta helt av. Greit det at vi har kommet til et nytt år noe som er kjempe spennende men for min del var gårsdagen helt lik som alle andre kvelder jeg er ute med venner så for min del var det ikke noe stort som skjedde! Men jeg håper alle storkoste seg og fikk en fantastisk aften! Så er jeg klar for å ta 2015 med storm. Dette året gjelder vel mest for meg med tanke på at det er dette året det skjer mest mulig endringer i. Skole, reiser, flytting osv så det er mye som står på spill fra min side. Men januar måned kommer til å bli en bra måned! Også er det ikke lenge til jeg har bursdag heller (22.januar!!) Så det skal virkelig feires!

Ellers har jeg nettopp kommet hjem nå, jeg fulgte Kumba til bussen også tok jeg litt sol med de siste småpengene jeg hadde igjen. Nå har jeg ryddet rommet også skal jeg sette på en film og kose meg med litt gårsdagens rester av kake! Ja, nå i ferien kan man virkelig få kose seg! For med en gang vi begynner på skole skal jeg skjerpe meg med kostholde, kan tenke jeg har lagt på meg litt julefett men men, om jeg ikke hadde gjort det hadde jeg tydeligvis gjort noe feil, hehe!
Ente visst opp med en annen kjole da jeg heller ville bruke den hvite på bursdagen min!

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Mitt navn er Sofie, 19 år gammel. Jeg blogger om alt fra hverdagen min, mine interesser og hva annet jeg måtte ønske å blogge om.

For kontakt:
sofelil@hotmail.comhits