Solen er her


Ååå så varmt det er ute! I forhold til hva vi har hatt i det siste. Solen er fremme, skyfri himmel og 10 grader! Og terassen min ligger ganske godt plassert. Ganske høyt oppe og solen blir reflektert på et eller annet vis på terassen min, noe jeg er kjempe glad for! Jeg satt meg ut, koste meg med litt frukt og musikk! Resten av uken skal det være fint vær med sol, så jeg gleder meg til helgen! Helt utrolig hva det fine været kan gjøre med humøret mitt, kjenner nesten at jeg craver etter å dra ut i det fine været og bare finne på noe! Sånn skulle det ha hvert året rundt, eller hva? Nå snart skal jeg begynne å øve på norsk prøve til imorgen .. desverre i dette fine været, kanskje det blir fløyentur på meg også ikveld! Så vi får se hva jeg ender opp med. 

In the bathtub


Dagen i dag begynte med at jeg våknet til at jeg var kjempe sulten og hadde veldig lyst på kakao! Så jeg løp opp på kjøkkenet og lagde meg en god og enkel frokost, og lagde varm kakao med hjemmelaget krem! ÅÅ kan ikke huske sist gang jeg lagde varm kakao med krem, så nå er jeg god og mett! Videre til dagen min, bestemte jeg meg for å ta et bad med badebombene fra Lush! Elsker alt derfra og det får meg virkelig til å slappe av i tillegg. Det beste er når ingen er hjemme, høy musikk på badet med dempet lys, og bare ligge i badekaret i flere minutter, kanskje timer til og med. Kanskje ikke timer i mitt tilfelle, haha.

Uansett, senere tror jeg må ta meg en tur innom senteret og kjøpe drikke om jeg rekker det, og kanskje litt andre div til ikveld da jeg skal ut med jentene mine, så blir nok vors hos meg! Kjenner jeg gleder meg litt, ikke det å gå ut på byen generelt for det begynner å bli litt kjedelig, men det å være med min venner, ha det kjekt og god stemning!
 


Nye innkjøp


Nå har jeg nettopp hvert i byen da jeg har levert noen klær tilbake fra Urban. Jeg gikk litt rundt omkring, det regner så mye at jeg måtte nesten vente litt inne for at det skulle roe seg. Jeg trenger nemlig en ny kjole og jammen med fant jeg en! h&m divided har så mye kult og alltid inne men min størrelse! Ren flaks, for jeg tok den siste i str.32, Men de er så ufattelig trange å få på seg, jeg tror jeg brukte en halvtime på å få av kjolen over hodet, helt umulig og det ser helt tåpelig ut men men. Ellers fant jeg meg en genser fra bikbok med lang hals noe jeg har sett etter lenge. Denne er litt baggy og lysegrå, perfekt til noen dongeri jeans med gullsmykke til!
 


Gårsdagens innkjøp


I går var en travel dag. Dagen startet med at jeg og kristin våknet og fikk så vidt spist noe frokost. Jeg holder på som sagt med å fikse soverommet, så jeg forsatte å male speilet mitt (svart!!) Men ga opp da den malingen jeg hadde kjøpt var helt håpløs. Så litt senere dro Kristin hjem og jeg ble hentet av Camilla. Vi hadde nemlig tenkt å kjøpe noen finklær og topper, vi skal ut blant annet på lørdag. Men vi fant rett og slett ingenting, det var bare det samme overalt. Så vi gikk over til Åsane senter, og så oss litt rundt. Meg og Camilla fungerer bare ikke sammen fordi vi bruker så mye penger, så mye at det er vondt å tenke på. Vi blir helt revet med og skal ha alt mulig vi finner på veien. Selfiestang ble med meg hjem, noe jeg sikkert ikke hadde kjøpt om jeg var alene, haha. Vi kjøpte treningsklær, jeg kjøpte meg en nike tights! Ironisk da jeg ikke har begynt på treningssenteret enda, og en genser og et skjørt fra Urban. Skjønner dere, jeg trengte virkelig ikke noe av det her. Vi kjøpte alt utenom det vi egentlig skulle, som var noen fine topper. Litt senere var vi så sulten og hadde lyst på kinamat, så vi kjørte til Byen og spiste. Enda en unødvendig ting. Også gikk vi rundt omkring i byen og så på butikker, og der fant jeg meg selvsagt noe jeg absolutt skulle ha også. Og sist men ikke minst, jeg måtte innom Høyer for å se om de hadde fått inn marc jacobs øredobbene noe de hadde, og jeg har ventet på dem så lenge atte, men jeg måtte nesten bare gå min vei. Så kjørte vi til Laksevåg for å hente noen treningsklær, som tydeligvis ikke var der lengre så da var det tilbake igjen til Åsane. Ganske hektisk men koselig dag! Tror vi tilbrakte mer tid i bilen enn vi gjorde ute, haha.

Jajaja, planene for i dag er at jeg skal levere tilbake genseren og skjørtet, for det kommer jeg virkelig ikke til å bruke, tror jeg. Også får jeg se hva jeg orker i kveld, har egentlig planer men føler mer for å være hjemme og se på gossip girl med noe godt! 

 Badebombe fra Lush


Nå har jeg nettopp badet i timesvis i badekaret med mine nye produkter fra Lush! Olga scoret en del poeng med bursdagsgaven, hun vet jeg elsker å bade i badekaret så gaven passet meg rett i blinken! Fikk en del forskjellige såper, men badebomben har jeg lenge hatt lyst å prøve ut! Så jeg fylte badekaret med varmt vann og lot det bli helt fult før jeg la badebomben i. Det sprudlet og boblet og fargen kom ut i vannet! Det ble så krystallklart og vannet ble helt turkis! Like fint som i syden nesten, haha. Men uansett, så kom det også ut tang som fra sjøen ut fra denne såpen, jeg skjønte ingenting først når jeg tok i det at jeg skrek nesten, haha! Det kjentes virkelig ut som stive edderkopp bein, å nei æsj. Men det var kjempe god duft fra alle såpene, og gleder meg til å prøve neste som er den rosa! Da kommer det ut roseblader.

Litt senere henter Camilla meg, også skal vi kjøre faren til byen også skal vi besøke Emilie, som var så uheldig og vrikket foten sin på lørdagens festligheter! Så vi skal kjøpe pizza fra Mamma mia og godteri! Gleder meg faktisk, og det føles som det er lørdag! 
 Vinterferie, here we go!


Ååå endelig vinterferie! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen. Vi avsluttet skoledagen på IKEA med klassen der vi spiste lunsj, noe som var veldig koselig. Men så skulle Susan ta tattovering samme sted som jeg tok hun også, og hun hadde time 14.00 så da var det rett bort til byen! Tok selvsagt litt tid, men den ble veldig fin! Det var henens første så flere kommer det nok til å bli kan jeg tenke meg. Uansett, det er vinterferie og jeg kunne ikke ha gledet meg mer! Jeg har så og si sutrer over skolen og ikke hvert altfor flink til å komme på skolen i det siste, så med andre ord : Jeg trenger denne ferien sårt. Har ikke lagt så mange planer, men i helgen blir det ut med venninene mine blant annet, også er jeg usikker på hva jeg skal finne på alle ukedagene, og i helgen blir det Oslo tur på meg, da jeg har litt div å gjøre der, så jeg tar med meg Susan og Maren! Vi vurderer kanskje å dra innom Sverige en dag også, men vi får se! Økonomien fra min side er ikke helt tipp topp, og heller ikke hos dem andre, haha. Men uansett, jeg skal nyte denne ferien!

 Forresten, har sikkert ikke nevnt det men jeg farget tilbake til svart da jeg ikke helt ville ha ombre lengre. Men tuppene har en tidenes til å komme tilbake til ombre fargen igjen, haha altså brunt! Så jeg må stadig farge håret, eller det nederste svart! Men uansett, så har jeg nettopp stusset håret en del! Det er så herlig det å ha et sunt og friskt hår som ikke har noen flisette tupper, noe det verste jeg vet om!
  

Beauty Inspo

Adriana Lima

Etter min mening er hun verdens vakreste! Ååå jeg forguder henne. Jeg har en svakhet for dem med mørkt langt hår og blåe øyner! Har alltid syntes det er fint med mørkt hår til lyse øyner, dem blir fremhevet mye mer. Tror ikke jeg trenger å si så mye mer, for bildene taler for seg selv. Hun er hvert fall den vakreste. Hun har 2 barn, og ser smashing ut, og en av Victoria's secrets fremgangsrike og mest kjente modell!


Er så mange jeg gjerne kunne ha tatt med i dette innlegget, men jeg har en svakhet for jenter med mørkt langt hår og lyse blåe øyner! En svakhet for dem ja, uansett så fikk dere en liten smakebit på noen nydeligheter.

Polaroid kamera


For noen ca. 1 år siden var jeg i London med klassen min, herlig tur! Da fikk jeg blant annet skaffet meg babyrosa polaroid kamera fra Urban outfitters noe jeg er kjempe glad for! Jeg elsker kameraet, og bildene blir så fine! Jeg kjøpte meg 2 filmer fra london men dem er jo brukt opp for lengs. Nå nylig fikk jeg endelig kjøpt meg film som de selger på elkjøp! I går var det som sagt rosettball og da gikk det så og si alle til den kvelden, haha! Men det var absolutt verdt det og bildene ble kjempe fine!

Anbefaler alle å skaffe seg et polaroid kamera! Mitt kostet til sammen med 2 filmer rundt 1,5k om jeg husker rett? Men kan få tak i polaoird på skikkelig fotobutikker og elkjøp blant annet! Kjempe enkel å bruke og stille inn! 
 Rosettball i morgen


Overskriften sier seg selv. I morgen er det rosettball på meg, noe jeg har sett frem til lenge! Men så er jo det typisk min flaks at jeg har blitt syk over helgen, og med rennende og snuffsete nese, er det verste jeg vet om. Jeg kunne heller ha hatt halsbetennelse og vondt i halsen enn rennenede nese. Uansett, så lar jeg ikke det stoppe meg. For noen minutter siden var jeg nettopp på senteret der jeg kjøpte meg bitte litt ting jeg trenger til i morgen. Kjøpte meg Litt hårprodukter, leppomade, øredobber, smykke og selvbrunings spray da jeg ikke har tid til å ta sol før ballet, haha for da skulle jeg gjerne ha gjort dette for lenge siden, men men.

Det skal hvert fall være på Hotel norge, og senere skal vi på metro som ligger rett ved siden av. Jeg gleder meg sånn, føler det er 10 ende klasse over igjen med jentene. Vi begynner allerede i 4 tiden der vi skal vorse hos Tram, der blir det god mat, drikke og god stemning! Så går vi videre til Hotel norge og kjører helt fult ut kvelden!Fløyen i fin været


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en herlig tur på fløyen med Susanne og lady (hunden). Det var egentlig ganske spontant og jeg visste at det skulle bli fint vær både i dag og imorgen, så tenkte da var det jammen med på tide å ta seg en tur på fløyen! Vi dro rundt 2 tiden, og jeg våknet ganske sent så fikk ikke blogget noe særlig før. Men uansett, vi storkoste oss på veien opp, spiste pølser og kjøpte oss sjokolade og brus og slappet av litt på toppen før vi gikk videre. Senere gikk vi litt rundt i byen da Susanne måtte kjøpe seg noe. Kjente det var grådig kaldt påveien hjem, kanskje ikke helt på tide med å ta på seg treningsjakken, så tror jeg tar på meg noe litt varmere neste gang. Tror faktisk jeg skal på fløyen imorgen også, så det blir kjekt! Får utnyttet været mens det er her i Bergen.
Senere i kveld er det litt i stuss hva planene mine er, er litt usikker på hva jeg selv vil! Men vi blogges nok senere i kveld uansett.

Vippefin med vippeextensions


Nå har jeg nettopp kommet hjem! Som sagt skulle jeg egentlig fikse vippene på lørdag men jeg fikk heller tid i dag rundt 3 tiden. Første gang jeg tok her på Rolland noe som passer meg så innmari godt da jeg kan gå bort. Jeg møtte den mest sjarmerende og skjønneste jenten noen gang! hun hadde et kjempe fint og søtt rom der salongen hennes var. Varm og god stemning, med musikk og alt! Joo hun var virkelig en jeg anbefaler til dere! Hun hadde ulike lengder og bøy på dem alle, og jeg har alltid hvert fornøyd hver gang jeg har fått vippeextensions, men denne gangen ble jeg helt målløs. Utrolig hva et par vipper kan gjøre, men det var perfekt lengde og perfekt bøyd på dem. Jeg har 14cm i lengde og D-curl. Hun snakket med meg hele veien, som var omtrent i 2 timer! Vi snakket faktisk om alt mulig og kom virkelig overens, og det hele var en positiv opplevelse. Vanligvis med dem jeg har gjort det med før har jeg bare ligget der og sovnet egentlig, haha. Men hun er hvert fall kjempe flink og kan sine saker! Legg gjerne en kommentar igjen om dere ønsker kontaktinfo til henne!
 


Gold neckless


For noen dager siden fikk jeg meg et gullsmykke av mamma. Et enkelt hjerte, som jeg har ønsket meg lenge! Fikk nemlig et til bursdagen min, men jeg syntes ikke hjertet var helt det jeg hadde tenkt meg. Nå tenker dere gjerne at et hjerte er et hjerte. Men jeg ville ha akkurat samme form på hjertet som slik jeg hadde da jeg var liten. Ikke for mye dill dall på, ingenting på, eller for mye former .. bare helt enkelt. Har lenge siklet etter marc by marc jacobs pendant smykkene men jeg får heller vente med det! Grunnen til jeg vil ha et så enkelt smykke er vel fordi jeg er den type person som bruker noe hver dag om jeg først skal ha det. Smykke er noe jeg sjeldent bruker, og jeg hater å bruke det i hverdagen. Det eneste jeg bruker hver dag av smykker er diamantringen min jeg fikk til konfirmasjon, og har aldri tatt den av etter den dagen. Så for min del må det være noe jeg virkelig liker, som er enkelt og fint. Og som passer til alt selvsagt. Så nå fikk jeg meg endelig smykket jeg har mast så mye på til mamma. Om ikke så lenge skal jeg innom Høyer og kjøpe meg noen øredobber fra Marc Jacobs jeg har ventet lenge på! Er kun på Høyer her i Bergen vi kan få tak i dem desverre så ventetiden er lang, men det er vel verdt det til slutt kan jeg tenke meg.


I dag har jeg ingen andre planer om enn å begynne å øve litt på prøven som jeg har på Fredag, flinke meg. Og litt andre div når det kommer til oppgaver som jeg kan for en gang skyld være tidlig ute med. Til slutt, på kvelden en dose med gossip girl episoder. Jeg skulle egentlig ta vippeextensions, lenge hvert i stuss og tenkt om jeg trenger det og om det er verdt pengene da det koster en del, hvert fall om man skal fylle på senere i etter tid. Men jeg tar sjansen, jeg har sett mye av resultater og bilder så jeg er ganske spent på hvordan det blir! Jeg skal ta på lørdag, så får lage et blogginnlegg om det da.
 


Lover dere, et så lite smykke utgjør ganske mye! Er prikken over i'en i et antrekk

Begynnelsen av denne uken


Det er mandag, og allerede begynnelsen på en ny uke! Uansett begynte det med at jeg hadde prøve i dag, ufattelig dårlig start for min del men men, jeg fikk hvert fall tatt prøven! Vi har også en historie prøve til senere i uken, fredag heldigvis. Ellers blir det en ganske avslappende uke, skal egentlig ikke gjøre noe spesielt så derfor har jeg annledning til å gjøre ting jeg vanligvis ikke ville ha hatt tid til. I dag skal jeg rydde hele rommet, få ryddet skapet for det ser ut som et slagmark. Jeg må få sydd opp ballkjolen min før til neste uke, vurderer å gjøre det selv om ikke så går jeg bare til en skredder. Også skal jeg kvitte meg med enda mer klær og ting jeg ikke bruker, tror jeg har en vane med å gå gjennom hver uke hva jeg kan eventuelt gi videre eller kaste. Kanskje senere i uken begynner jeg på treningssenter som er i byen om jeg orker! Koster jo faktisk litt også, så vi får se! Nå skal jeg hvert fall rydde videre, og lage middag til familien, handle inn litt mat  og sette på min daglige dose med episoder av gossip girl! Avslappende start på uken!

Kjøpte meg forresten en genser fra Divided h&m, de har så mye fint til tider, helt utrolig egentlig! Den er helt svart, men gjennomsiktig med skuldrene, ser egentlig ganske stilig ut sammen med svart høytlivs bukse og gullklokke, åå så enkelt og fint! Ny tattovering


Heisann, nå har jeg nettopp tatt en ny tattovering så spontan som jeg faktisk er! Bestilte utrolig nok i går. Tok ca. 1 time å tattovere, og jammen gjorde det virkelig vondt. Uansett så tok på coat of arms i skostrendet, tattovøren kjente jeg tydeligvis fra før av og han var kjempe flink! Tegner alt for hånd og har gjort kjempe mange arbeid. Han var kjempe grei med meg og ga med en grådig grei pris! Jeg er hvert fall fornøyd og kan ikke vente med å ta av plastikken! Kan hvert fall si at det var den vondeste jeg har tatt av alle. Guud så jeg begynte å bevege meg og måtte knipe så hardt i puten jeg fikk, haha. Men jeg holdt nok ut! Uansett, nå senere i kveld skal jeg ut med jentene så nå er det rett i dusjen, fikse meg og ut igjen!

 elsker betydningen av piler og linjer! Vanskelig å forklare pilene men hele tattoveringen representerer med både piler og linjer de nærmeste til meg som er døde blant annet!Sommer, kom frem hvor enn du er


Ååå kan ikke en gang beskrive hvor mye jeg lengter etter sommerferie! Forrige sommerferie var fantastisk, og det hele endte med en fantastisk tur til Rhodos med jentene! Jeg kan ikke vente med å starte sommerferien i år med nye opplevelser, nye minner med mine herlige jenter! Er så mye jeg har lyst til, og mye som skjer. Jeg vet hvert fall at jeg skal til rhodos igjen! Om det blir flere sydenturer på meg kan godt hende, men jeg vi hvert fall tilbake igjen til Rhodos! Trenger sårt sommer, varme, bading, fine sommerklær, iskaldt klass med iste og jordbær! Ååå grillmat med venner på terassen og bading senere!

hoNei og nei, jeg kan hvert fall ikke vente med sommer. Har hvert fall tenkt å utnytte denne sommeren helt fult ut! Husker jeg rett så var det rundt 30 grader ifjord noe som er helt sykt, det er jo så og si sydenvarme det? Uansett, skal jeg spare mest mulig penger! Pengene fremover går til Oslo og min sommer!


Tenk hvor herlig, få brunnfargen, gå akkurat i de klærene du vil! Ta deg en iskald cola når som helst, og du kan bruke solbriller hele tiden! Hoppe ut i havet når du føler for det, grille med venner og bekjente! Ta deg en roadtrip med venner, eller bare en liten tur rundt hjørnet med longboardet ditt!Hva er dine planer til sommerferien?

Ballkjole fra nelly


For noen dager siden fikk jeg kjolen min fra nelly, noe jeg har gledet veldig mye til! Jeg bestilte en ganske så enkel maxikjole som jeg kan bruke til andre annleninger også, gjerne til sommeren! Den var tilbud og et kjempe bra kupp fra min side. Om ikke lenge er det rosettball og jeg er hvert fall veldig klar for den dagen! Ser frem til en koselig kveld med mine herlige jenter. Kjolen er enkel, svart med litt åpen rygg. Den er faktisk litt for lang for meg, så jeg må sy den opp før ballet, om jeg klarer! For den var alt for lang med mine høyeste hæler også så det må jeg gjøre noe med. Ellers blir det et fint og stort smykke og krøller! Gleder meg sånn.Hjemmeværende


I dag har jeg hvert hjemme, da jeg er blitt syk! Har litt feber og har fått halsbetennelse, igjen. Sist gang hadde jeg faktisk det også men det var mye verre! Så håper jeg blir bedre til imorgen, for så langt er det så innmari vondt å svelge og spise blant annet. Og hoster som bare det. Men men, var godt å få sovet lenge idag, kroppen er utslitt og nå har jeg nettopp tatt meg en dusj og prøvd noen nye produkter som jeg kjøpte inn igår. I dette skrivende øyeblikket ser jeg på Victoria's Secret show, åå elsker VS. Så i dag skal jeg bare slappe av og ta det rolig.

I går kjøpte jeg meg en peel off maske av jorgobé, og en leppebalm med farge fra Korres! Har letet lenge etter den da jeg har lenge hatt lyst på en leppomade med litt farge.
Vanligvis hater jeg å bruke produkter til ansiktet, da jeg bryr meg veldig lite desverre nok. Jeg burde ta bedre vare på huden, men jeg orker rett og slett ikke. Jeg fjerner bare sminken med vanlig ansiktsserviett og vasker ansiktet så har det liksom hvert greit. Men jeg så at ansiktsmasken var på tilbud på Vita exlusive, så måtte bare slå til! Men herregud så vondt det var å ta av masken, det var så vondt! Så neste gang tar jg nok ikke over hele ansiktet, men en gang må jo alltid være første gang!
 

Gabor skinnveske


På lørdag var jeg så heldig å fikk kjøpt meg en kjempe fin veske fra jobben, vi har fått kjempe mange vesker inn! Og satt og tenkte på det lenge, men kunne faktisk ikke la vær, den var så fin. Den er liten, men akkurat plass til nødvendige ting, som parfyme, leppomaden min og andre div. Den er helt svart i skinn, men litt slange mønster i midten og logoen er i gull. Den passer faktisk til alt, så for min del var det et kupp! Man kan aldri ha for mange vesker, mener da jeg!

Nå skal jeg en tur innom senteret og gjøre noen ærender, også gå innom jobben til Linn! Senere ikveld blir det et par episoder med gossipgirl i dag også kan jeg tenke meg!
 


Produkter til kroppen


Nå har jeg nettopp tatt meg et langt, og varmt bad i badekaret! Lenge siden sist jeg benyttet meg badekaret, og hadde nesten glemt hvor ufattelig avslappende og herlig det er! Elsker å bare ligge i badekaret, høy musikk, blad og stearinlys rundt omrking! Får virkelig slappet av da. For noen dager siden fikk jeg bursdagspresangen min av Camilla, der jeg blant annet fikk bodyscrubb med lukt av sitron, og litt andre produkter til huden! Også fikk jeg såpe fra Lush til jul, som er den mest geniale ting noen gang! Den ligger man i badekaret, også blir vannet rosa med roseblader! Er det noe jeg elsker er det duft, det å lukte godt generelt er noe jeg syntes er det viktigste tro det eller ei. Er avhengi av parfyme, og det å lukte godt hele tiden så det passet meg ganske utmerket at jeg fikk noe fra lush!
Helgens festligheter


Endelig er det fredag! Og helgen står for tur. Imorgen feirer jeg bursdagen min med en hel haug med jenter som kommer til meg imorgen. Jeg gleder meg sånn! Elsker bursdager! Denne gangen blir det vors hos meg og byen senere! Så nå holder jeg å rydde hele øverste etasje klar til imorgen da jeg skal på jobb og slutter ganske sent imorgen. Så nå har jeg støvsugd, vasket litt og gjort klart alt av plastikk glass og andre div. jeg fikk kjøpt inn tidligere i uken. Også må jeg bake alt av kake og muffinser idag, også lage geleshotsene senere.  Litt senere i dag må jeg handle inn resten til imorgen, kan hvert fall si at temaet er definitivt rosa! Elsker rosa, ingen tvil om det så det blir et veldig girlytema. 
New boyfriend jeans


For noen dager siden fikk jeg kjøpt meg et par med boyfriend jeans, noe som jeg har fått helt dilla på i det siste! Det er så fint, og det viktigste av alt, det er behagelig å gå med! Jeg syntes hvert fall det er fint å kombinere det med en enkel hvit t-skjorte, en lang svart cardigang med litt gull til for å toppe antrekket og til slutt, hvite reebok. Eller svarte enkle pumps for all del. Mye som kan gå til buksene og jeg er hvert fall veldig fornøyd med mitt innkjøp. Har lyst på flere med hull i! Tenk om sommeren når du er solbrun og har fått farge, og det skimter gjennom den hullete boyfriendjeansen! Ååå nei, som sagt jeg er veldig fornøyd med min! Kjøpte den på bikbok, i størrelse s. Egentlig bruker jeg bare xs, men den var litt for inntilsittende for at jeg kunne kalle det typisk boyfriend jeans så da ble det størrelse s, og det var like greit for var ikke så stor forskjell.
Boyfriend jeans fra bikbok

Long time no see


Heisann,

Nå er det en passe stund siden sist! Kan vel først begynne å nevne at jeg hadde bursadag i går! Hurra for meg! Ble 19 år, ikke at det er veldig stort men føler like vell at denne bursdagen er betyr litt mye for meg for en eller annen grunn. Kanskje det er tanken på at jeg flytter, og kommer mest sannsynligvis ikke til å feire bursdagen hjemme her i Bergen neste år, så derfor er det litt ekstra stas for meg nå som skal feire den neste helg med en svær jentegjeng! Blir fult styrt den helgen da jeg skal jobbe og rett etter det er det hjem å fikse meg før folkene kommer. Men uansett, har hatt en del skolearbeid å gjøre og hvert ganske sliten og slapp generelt. Så har ikke fått blogget, og det frister ikke så veldig mye å blogge når jeg ikke har noe å blogge om også. Men det er bare perioder som oppstår, men nå er jeg tilbake.

Om ikke så lenge skal jeg på jobb, en liten stund fra 6 tiden til 9. Så denne fredagen blir rolig for min del, tenker å kjøpe noe godt med meg hjem fra godt brød eller matbutikken og slenger på med noen (en rekke og rad) med episoder av Gossip Girl. Er helt gira for tiden, er vel jeg driver med å gjør på for tiden!

Jeg fikk forrsten enda et bar med reebok i bursdagave fra kumba! Modellen heter classic, det er desidert den mest populære innen for reebok! Jeg har et annet par som heter princess, de er kjempe fine og kanskje en litt letere versjon av disse! Men dem er kjempe fine og jeg har egentlig siklet over dem en god stund nå!Reebok classic fra tennis


Rolig lørdagskveld


Ååå gud været ute i dag er helt forferdlig. Vi på jobben, jentengjengen hadde planer om å dra ut på bursdagsfest til sjefen! Hun har nemlig invitert kjempe mange, rundt 60 med lokal og god mat blant annet. Men nå senere på dagen var det voldsomt med vind og storm så det fristet ikke. Så det endte opp med at vi alle bailet, og heller tok det neste helg da vi har julebord! Satser på en bra kveld, er så heldig som har så herlige kollegaer! Kjempe grei gjeng, kunne ikke ha vært mer fornøyd.

Så nå skal jeg ha en rolig lørdagskveld, med stearinlys og film i godsengen. Er rett og slett lite å gjøre i dette været så da kan jeg like godt for en gangs skyld ha en rolig kveld. Været skal vist forsette hele helgen så får se hva annet det er å gjøre på videre. Nå har jeg hvert fall ryddet rommet, fått laget meg noe godt å knaske på også skal jeg slappe av resten av kvelden! Håper egentlig alle holder seg inne!
 


Anbefaling av produkter


Om det er noe jeg liker å gjøre, er det å teste ut ulike produkter! Nå som det er så kaldt ute er jeg helt avhengi av leppeskrubb og en god leppebalm! Jeg pleier å bruke vanlig leppomade men nå har jeg fått dilla på leppebalm som er i en slags tubeform! Jeg syntes dem er mye bedre, og de er mye mattere i konsistensen! Jeg liker ikke noe glans og vil helst ha det mest naturlig. Så derfor har jeg funnet ut at jeg liker dem best. Jeg mistet nylig en som kostet ganske mye så det var kjipt så jeg kjøpe meg en fra Bioterm som er overaskende god og billig! Ellers har jeg en leppeskrubb fra Lush som smaker bubblegum. Også syntes jeg det er veldig viktig det å lukte godt! Jeg har tonenvis av parfymer og jeg samler sikkert på dem. Men for øyeblikket bruker jeg en jeg fikk til jul som er fra Giorgia Armani og lukter så fresh og himmelsk! Den må prøves ut. Man lukter rett og slett ren og frisk om jeg skal prøve å beskrive det slikt. Og siste produkt var pudder fra Sensai, som jeg tenker jeg kan anbefale da dette pudderet er ganske lett og man merker nesten ikke at man har noe på huden! Og det syntes jeg er den beste følelsen, det å ha noe lett i ansiktet slik at huden faktisk kan få puste gjennom. 

 


Bioterm leppebalm fra Kicks // Leppeskrubb fra Lush // Parfyme fra Kicks // Pudder fra Kicks

Ombre hair color


For noen dager siden tok jeg ombre på meg selv! Dette må vel være den 5 gangen jeg gjør det, og de andre gangene farget jeg bare håret tilbake eller farget det helt svart da mørkebrun er min naturlige hårfarge. Jeg blir veldig fort lei noe som er veldig synd og dyrt for min del. Men nå får jeg prøve å holde meg til denne hårfargen en liten stund hehe. Er en del lysere, litt vanskelig å se på kamera men ganske lyst i forhold til hårfargen i hodebunnen. Greit å få gjort noe nytt! Etterhvert skal jeg gjøre det lysere, men håret må få hvile litt da bleking sliter en del på håret merker jeg. Sist gang hadde jeg nemlig ganske lyst, nesten askeblondt! Så får se hva jeg ender opp med til slutt!

Er forresten jeg som har farget det selv, hater å bruke så mye penger hos frisøren når jeg klarer det fint hjemme! Faktisk bedre for den slags skyld. De gangene jeg har hvert hos frisøren har jeg endt med gule flekker i håret, hvor gale er ikke det? Så jeg tok heller saken i mine egne hender jeg! Rart jeg har hår på hode så mye jeg har bleket håret gjennom årene, men men klager ikke.
 

Sunnhetsuke


I dag har jeg tenkt å begynne med sunnhetsuke! Dette er noe jeg har planlagt selv og har hvert borti før da jeg trente en del! Men nå trener jo ikke jeg for øyeblikket og nå er det på tide å få tilbake det vanlige kostholdet tilbake! Så da kjører jeg på med en sunnhetsuke for denne uken! Det er virkelig verdt det, man føler ikke trangen til å spise noe godt og usunt hele tiden. Man får mer energi og føler seg rett og slett bedre. 

En vanlig dag for meg med sunnhetsuke er jo åpenbart bare sunne matvarer. En frokost for meg kan da være blant annet 2 speileegg, cottage cheese og cherrytomater. Ellers fettfri yougurth med musli og bær. Det er litt forskjellig, jeg prøver å variere det slik at jeg ikke blir fort lei! Men jeg kan ærlig talt innrømme at om kvelden har jeg en tidens til å bli veldig godtesyk, så kveldene er "verst" for min del. Men når jeg har kommet over en uke med sunne matvarer, pleier jeg å over det stadie der jeg må ha usunn mat. Og det, mine lesere er en herlig følelse! Det å faktisk gå forbi alt det usunne man egentlig hadde pleid å stoppe for, når andre sitter ved siden av deg og knasker på chips og alt mulig men det frister faktisk ikke! Så anbefaler en sunnhetsuke! Kan for all del bare være noen dager, men prøv det ut. Det eneste er at om man skal gjøre det skikkelig så må man være streng med seg selv og faktisk motstå alle fristelser. Klart kan det skje en glipp iblant men det er jo fult lovt.

Dagens første måltid (sen frokost) består da av vanlig rugsknekkebrød med kalkun skinke, tørkede bananchips og en kiwi med kokosvann til drikke! Nå skal jeg se på film og slappe av resten av dagen.


Klokkedilla


Merker det at klokker har faktisk ganske så mye å si. Jeg er kanskje ikke den personen som ser på klokken mest, men jeg syntes det er så fint og det er på en måte prikken over i'en i et antrekk. Det kan toppe et antrekk og faktisk endre hele looken. Nå kjøpte jeg meg nylig en gullklokke som jeg er så fornøyd med! Da har jeg 4 klokker til sammen nå, en fra Michael Kors i sølv, Casio klokke i gull, Daniel Wellington i rosegull og Triwa klokke i gull. For min del har jeg de klokkene jeg trenger i dem fargene jeg liker best. Og jeg råder alle til å innvistere litt penger i en skikkelig klokke man liker godt! Merker det at det var en stor forskjell fra Casio klokken til Triwa, og det synes jo også på hvilken av dem som liksom er dyrest, finest og tåler mest holdt jeg på å si. Men jeg er like fornøyd med Casio som Triwa, det er vel bare det at utseende er forskjellig.

Men uansett, nå bruker jeg klokke hver dag! Og jeg hatet det før, jeg taklet ikke noe rundt håndledde. Jeg bruker som oftest mobilen for å se på klokken, men nå som jeg har endret stil og smak har jeg fått sansen for klokker! Finnes så mange fine der ute som jeg en dag kommer til å få fatt i! Men så langt er jeg fornøyd med mine fire klokker!

 


Triwa klokke 2499,- // Casio 799,- // Daniel Wellington 1799,- // Michael Kors 3499,-

Travle dager


Heisann,

Jeg fikk desverre ikke blogget igår fordi det var så hektisk med besøk og en del gjester med god mat her også var det rett ut igjen til camilla i full fart. Så jeg fikk rett og slett ikke blogget. Vi vorset hos Camilla en liten stund, litt lengre enn det vi egentlig skulle så vi kom oss ikke ut før 11 tiden også var det rett bort til en vennine som hadde fest! Vi ble faktisk ikke så lenge der da, men men det var kjekt og god stemning for alle! Det var dritt vær ute så det var ikke den beste nyttår, men tror folk har så høye forventninger til nyttår faktisk. Alle ser for seg en magisk aften med venner og de nærmeste, men fyrverkeri og alt! Men jeg har ikke noe behov for å liksom ta helt av. Greit det at vi har kommet til et nytt år noe som er kjempe spennende men for min del var gårsdagen helt lik som alle andre kvelder jeg er ute med venner så for min del var det ikke noe stort som skjedde! Men jeg håper alle storkoste seg og fikk en fantastisk aften! Så er jeg klar for å ta 2015 med storm. Dette året gjelder vel mest for meg med tanke på at det er dette året det skjer mest mulig endringer i. Skole, reiser, flytting osv så det er mye som står på spill fra min side. Men januar måned kommer til å bli en bra måned! Også er det ikke lenge til jeg har bursdag heller (22.januar!!) Så det skal virkelig feires!

Ellers har jeg nettopp kommet hjem nå, jeg fulgte Kumba til bussen også tok jeg litt sol med de siste småpengene jeg hadde igjen. Nå har jeg ryddet rommet også skal jeg sette på en film og kose meg med litt gårsdagens rester av kake! Ja, nå i ferien kan man virkelig få kose seg! For med en gang vi begynner på skole skal jeg skjerpe meg med kostholde, kan tenke jeg har lagt på meg litt julefett men men, om jeg ikke hadde gjort det hadde jeg tydeligvis gjort noe feil, hehe!
Ente visst opp med en annen kjole da jeg heller ville bruke den hvite på bursdagen min!

Nyttårsaften


God morgen!

I dag er det endelig nyttår, og jammen med en travel dag for oss alle! Mine planer så langt er at jeg må kjapt innom en tur til Åsane og kjøpe meg noen småting, blant annet strømpebukse og litt av hvert! Tenker jeg tar en tur innom brun og blid om jeg får tid og får litt farge på meg nå i siste liten. Senere ikveld blir det middag med familien og noen gjester så det blir koselig! Alltid kjekt med god steming i huset, med god mat og kjekke folk!

Senere ikveld vet jeg ikke helt hva jeg ender opp med å gjøre, står litt i mellom hva jeg selv vil og kommer til å gjøre! Men feiring med god folkene og mine nære blir det hvert fall! Ser frem til det, og antrekket mitt er fra Nelly, helt hvitt! Så om det holder seg hvitt etter kvelden er jo et evig spørsmål, men jeg skal hvert fall storkose meg og ta det helt ut den siste dagen i året!

 En kjapp sneak peak bilde på antrekket for i kveld!

Nike air max og ny klokke


Heisann,

Idag har det hvert travelt for meg og ikke nok med at det har hvert dritt vær ute også. Har egentlig hvert ute i byen og åsane litt rundt omkring og brukt penger litt her og der. Jeg fikk nemlig lønn i dag og lovte meg selv å ikke bruke mye, men selvsagt endte jeg opp med noen dyre innkjøp. Jeg angrer ikke, ikke i det hele tatt! Men det svir veldig å bruke egne penger som man nettopp har fått og med tanke på at jeg fikk alt for mye i lønn. Det skal jo være januar salg på alt nå snart så jeg burde vente, men de innkjøpene jeg har kjøpt kommer ikke på salg uansett så kan vel trøste meg med det, hehe. Jeg var først innom Tennis og skulle ha med noen sko, det stod mellom nike air, enda et par med reeboks eller new balance! Men jeg fikk akkurat øye på de fineste nike air maxene og heldigvis var det et par igjen i min størrelse! Jeg ble så glad har ventet lenge på dem. Senere i januar kommer de i helt hvite så da skal jeg nok få tak i dem også. Også var jeg på utkikk etter en gullklokke, og da tenkte jeg egentlig på michael kors eller marc by jacobs, men jeg var allerede i Åsane da og der hadde dem ikke de merkene. Jeg fant en annen tilsvarende og mye mer rimmeligere i prisen men så klarte selvsagt hun som jobbet der å friste meg med en vakker gullklokke fra merket Triwa! Den falt jeg helt pladask for, men prisen var jo mye mer enn det jeg hadde beregnet. Men jeg kjøpte nå klokken! Den er helt vantett og alt! Så med andre ord, så er jeg ganske fornøyd!
 


Nike air max fra Tennis // Triwa gull klokke fra Bjørklund

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Mitt navn er Sofie, 19 år gammel. Jeg blogger om alt fra hverdagen min, mine interesser og hva annet jeg måtte ønske å blogge om.

For kontakt:
sofelil@hotmail.comhits