Gårsdagens innkjøp


I går var en travel dag. Dagen startet med at jeg og kristin våknet og fikk så vidt spist noe frokost. Jeg holder på som sagt med å fikse soverommet, så jeg forsatte å male speilet mitt (svart!!) Men ga opp da den malingen jeg hadde kjøpt var helt håpløs. Så litt senere dro Kristin hjem og jeg ble hentet av Camilla. Vi hadde nemlig tenkt å kjøpe noen finklær og topper, vi skal ut blant annet på lørdag. Men vi fant rett og slett ingenting, det var bare det samme overalt. Så vi gikk over til Åsane senter, og så oss litt rundt. Meg og Camilla fungerer bare ikke sammen fordi vi bruker så mye penger, så mye at det er vondt å tenke på. Vi blir helt revet med og skal ha alt mulig vi finner på veien. Selfiestang ble med meg hjem, noe jeg sikkert ikke hadde kjøpt om jeg var alene, haha. Vi kjøpte treningsklær, jeg kjøpte meg en nike tights! Ironisk da jeg ikke har begynt på treningssenteret enda, og en genser og et skjørt fra Urban. Skjønner dere, jeg trengte virkelig ikke noe av det her. Vi kjøpte alt utenom det vi egentlig skulle, som var noen fine topper. Litt senere var vi så sulten og hadde lyst på kinamat, så vi kjørte til Byen og spiste. Enda en unødvendig ting. Også gikk vi rundt omkring i byen og så på butikker, og der fant jeg meg selvsagt noe jeg absolutt skulle ha også. Og sist men ikke minst, jeg måtte innom Høyer for å se om de hadde fått inn marc jacobs øredobbene noe de hadde, og jeg har ventet på dem så lenge atte, men jeg måtte nesten bare gå min vei. Så kjørte vi til Laksevåg for å hente noen treningsklær, som tydeligvis ikke var der lengre så da var det tilbake igjen til Åsane. Ganske hektisk men koselig dag! Tror vi tilbrakte mer tid i bilen enn vi gjorde ute, haha.

Jajaja, planene for i dag er at jeg skal levere tilbake genseren og skjørtet, for det kommer jeg virkelig ikke til å bruke, tror jeg. Også får jeg se hva jeg orker i kveld, har egentlig planer men føler mer for å være hjemme og se på gossip girl med noe godt! 

 9 kommentarer

Iselin Renée

26.02.2015 kl.14:34

Så fine innkjøp :)

Tilla Celine

26.02.2015 kl.14:42

Dumt du skal levere tilbake genseren, for den og tightsen var rå lekker!

sofie hansen

26.02.2015 kl.14:54

Tilla Celine: Jaa genseren var kjempe stilig! så er enda litt usikker, men tightsen beholder jeg!

Maiken

26.02.2015 kl.15:20

Så fine bilder:)

Bettina Løberg

26.02.2015 kl.16:41

Flattop skjørtet var kjempekult! :)

Anneli Aaland

26.02.2015 kl.18:16

åå for en stilig tights!!

Susanne Moen Øy

26.02.2015 kl.18:48

Kjempe fine innkjøp :-) Er det selfie-stang? Kor masse kosta den?

Ønsker deg ein fin kveld! :-D

sofie hansen

26.02.2015 kl.18:50

Susanne Moen Øy: jaa kan kjøpes på glitter! 299!

Elise Killi

26.02.2015 kl.21:08

Mye fint :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Sofie, 19 år gammel. Jeg blogger om alt fra hverdagen min, mine interesser og hva annet jeg måtte ønske å blogge om.

For kontakt:
sofelil@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡