Fløyen i fin været


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en herlig tur på fløyen med Susanne og lady (hunden). Det var egentlig ganske spontant og jeg visste at det skulle bli fint vær både i dag og imorgen, så tenkte da var det jammen med på tide å ta seg en tur på fløyen! Vi dro rundt 2 tiden, og jeg våknet ganske sent så fikk ikke blogget noe særlig før. Men uansett, vi storkoste oss på veien opp, spiste pølser og kjøpte oss sjokolade og brus og slappet av litt på toppen før vi gikk videre. Senere gikk vi litt rundt i byen da Susanne måtte kjøpe seg noe. Kjente det var grådig kaldt påveien hjem, kanskje ikke helt på tide med å ta på seg treningsjakken, så tror jeg tar på meg noe litt varmere neste gang. Tror faktisk jeg skal på fløyen imorgen også, så det blir kjekt! Får utnyttet været mens det er her i Bergen.
Senere i kveld er det litt i stuss hva planene mine er, er litt usikker på hva jeg selv vil! Men vi blogges nok senere i kveld uansett.

4 kommentarer

Madde K.K

14.02.2015 kl.18:06

Det så herlig ut!

Ønsker deg en kjempe fin lørdagskveld :)

lene

14.02.2015 kl.20:52

ååå så fint det var på fløyen!

Elise Killi

14.02.2015 kl.23:14

Deilig å være ute i slik fint vær :-)

cissi

15.02.2015 kl.19:19

Åh så fine bilder :) Savner å gå söndagstur på Flöyen!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Sofie, 19 år gammel. Jeg blogger om alt fra hverdagen min, mine interesser og hva annet jeg måtte ønske å blogge om.

For kontakt:
sofelil@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡