Hjemmeværende


I dag har jeg hvert hjemme, da jeg er blitt syk! Har litt feber og har fått halsbetennelse, igjen. Sist gang hadde jeg faktisk det også men det var mye verre! Så håper jeg blir bedre til imorgen, for så langt er det så innmari vondt å svelge og spise blant annet. Og hoster som bare det. Men men, var godt å få sovet lenge idag, kroppen er utslitt og nå har jeg nettopp tatt meg en dusj og prøvd noen nye produkter som jeg kjøpte inn igår. I dette skrivende øyeblikket ser jeg på Victoria's Secret show, åå elsker VS. Så i dag skal jeg bare slappe av og ta det rolig.

I går kjøpte jeg meg en peel off maske av jorgobé, og en leppebalm med farge fra Korres! Har letet lenge etter den da jeg har lenge hatt lyst på en leppomade med litt farge.
Vanligvis hater jeg å bruke produkter til ansiktet, da jeg bryr meg veldig lite desverre nok. Jeg burde ta bedre vare på huden, men jeg orker rett og slett ikke. Jeg fjerner bare sminken med vanlig ansiktsserviett og vasker ansiktet så har det liksom hvert greit. Men jeg så at ansiktsmasken var på tilbud på Vita exlusive, så måtte bare slå til! Men herregud så vondt det var å ta av masken, det var så vondt! Så neste gang tar jg nok ikke over hele ansiktet, men en gang må jo alltid være første gang!
 

5 kommentarer

Egeo

04.02.2015 kl.15:45

Huff, det er så vondt med halsbetennelse. Håper du blir bedre snart, drikk noe kaldt det syns jeg hjelper :)

sofie hansen

04.02.2015 kl.16:09

Egeo: tusen takk! Jaa skal prøve det ut! :)

Emma Olsen - i USA

04.02.2015 kl.17:32

God bedring! Tror det er noe som går runt ;/ Jeg pleier å drikke varmt vann med honning og sitron <3

Anneli Aaland

04.02.2015 kl.22:57

Haha, tilfeldig ja! God bedring du å <3

Så deilig med ansiktsmaske. Jeg syntes faktisk ikke den er noe ille å dra av, føler jeg bare drar ut all dritten fra huden, hah.

sofie hansen

04.02.2015 kl.23:28

anneliaaland: hah, sant?! Tror det er noe som går rundt for tiden! <3 åå såpass? Da er du heldig, for det gjorde ufattelig vondt for min del!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Sofie, 19 år gammel. Jeg blogger om alt fra hverdagen min, mine interesser og hva annet jeg måtte ønske å blogge om.

For kontakt:
sofelil@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡