Long time no see


Heisann,

Nå er det en passe stund siden sist! Kan vel først begynne å nevne at jeg hadde bursadag i går! Hurra for meg! Ble 19 år, ikke at det er veldig stort men føler like vell at denne bursdagen er betyr litt mye for meg for en eller annen grunn. Kanskje det er tanken på at jeg flytter, og kommer mest sannsynligvis ikke til å feire bursdagen hjemme her i Bergen neste år, så derfor er det litt ekstra stas for meg nå som skal feire den neste helg med en svær jentegjeng! Blir fult styrt den helgen da jeg skal jobbe og rett etter det er det hjem å fikse meg før folkene kommer. Men uansett, har hatt en del skolearbeid å gjøre og hvert ganske sliten og slapp generelt. Så har ikke fått blogget, og det frister ikke så veldig mye å blogge når jeg ikke har noe å blogge om også. Men det er bare perioder som oppstår, men nå er jeg tilbake.

Om ikke så lenge skal jeg på jobb, en liten stund fra 6 tiden til 9. Så denne fredagen blir rolig for min del, tenker å kjøpe noe godt med meg hjem fra godt brød eller matbutikken og slenger på med noen (en rekke og rad) med episoder av Gossip Girl. Er helt gira for tiden, er vel jeg driver med å gjør på for tiden!

Jeg fikk forrsten enda et bar med reebok i bursdagave fra kumba! Modellen heter classic, det er desidert den mest populære innen for reebok! Jeg har et annet par som heter princess, de er kjempe fine og kanskje en litt letere versjon av disse! Men dem er kjempe fine og jeg har egentlig siklet over dem en god stund nå!Reebok classic fra tennis


6 kommentarer

Jerena

23.01.2015 kl.15:55

Ja, du har vært borte en stund - har merka det. Men gratulerer med dagen som var! :) Håper du koste det kjempemasse ! xx

sofie hansen

23.01.2015 kl.15:59

Jerena: Jaa, hadde ikke pc i mange dager og det endte opp med at det ble tungvindt å blogge fra mobilen hele tiden! men nå er jeg hvert fall tilbake! tusen takk, herlige deg!

Anneli Aaland

23.01.2015 kl.16:56

åå knallfine sko! Gratulerer så mye med som var fine deg <3 God helg!

SIRI ALVÆR

23.01.2015 kl.17:06

Kjempekule sko!

sofie hansen

23.01.2015 kl.20:42

anneliaaland: tusen takk fineste deg! god helg til deg også! <3

Marianne

27.01.2015 kl.06:29

De skoene er så fine! :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Sofie, 19 år gammel. Jeg blogger om alt fra hverdagen min, mine interesser og hva annet jeg måtte ønske å blogge om.

For kontakt:
sofelil@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡