Sunnhetsuke


I dag har jeg tenkt å begynne med sunnhetsuke! Dette er noe jeg har planlagt selv og har hvert borti før da jeg trente en del! Men nå trener jo ikke jeg for øyeblikket og nå er det på tide å få tilbake det vanlige kostholdet tilbake! Så da kjører jeg på med en sunnhetsuke for denne uken! Det er virkelig verdt det, man føler ikke trangen til å spise noe godt og usunt hele tiden. Man får mer energi og føler seg rett og slett bedre. 

En vanlig dag for meg med sunnhetsuke er jo åpenbart bare sunne matvarer. En frokost for meg kan da være blant annet 2 speileegg, cottage cheese og cherrytomater. Ellers fettfri yougurth med musli og bær. Det er litt forskjellig, jeg prøver å variere det slik at jeg ikke blir fort lei! Men jeg kan ærlig talt innrømme at om kvelden har jeg en tidens til å bli veldig godtesyk, så kveldene er "verst" for min del. Men når jeg har kommet over en uke med sunne matvarer, pleier jeg å over det stadie der jeg må ha usunn mat. Og det, mine lesere er en herlig følelse! Det å faktisk gå forbi alt det usunne man egentlig hadde pleid å stoppe for, når andre sitter ved siden av deg og knasker på chips og alt mulig men det frister faktisk ikke! Så anbefaler en sunnhetsuke! Kan for all del bare være noen dager, men prøv det ut. Det eneste er at om man skal gjøre det skikkelig så må man være streng med seg selv og faktisk motstå alle fristelser. Klart kan det skje en glipp iblant men det er jo fult lovt.

Dagens første måltid (sen frokost) består da av vanlig rugsknekkebrød med kalkun skinke, tørkede bananchips og en kiwi med kokosvann til drikke! Nå skal jeg se på film og slappe av resten av dagen.


6 kommentarer

Ingrid Marie

04.01.2015 kl.14:27

Det så skikkelig godt ut! Ha en fin uke! :-)

ANNELI AA

04.01.2015 kl.15:26

Åå, så flink du er! Ja, man merker det veldig på kroppen med sunn mat, men vanskelig å kutte ned med sukkeret, haha. Lykke til!

Karen

04.01.2015 kl.18:56

guud så gøyt! lykke til !

sofie hansen

04.01.2015 kl.18:56

ANNELI AA: Jaa merker med en gang når jeg spiser dritt mat for å si det sånn!

RebeccaHasselgard

04.01.2015 kl.23:17

Masse lykke til, du er superflink :)

sofie hansen

05.01.2015 kl.00:05

RebeccaHasselgard: tusen takk, godeste deg!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Sofie, 19 år gammel. Jeg blogger om alt fra hverdagen min, mine interesser og hva annet jeg måtte ønske å blogge om.

For kontakt:
sofelil@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡